Hesabım
    "Upstream Color"ın Yönetmeni Shane Carruth, Amy Seimetz'i İstismar Etmekle Suçlanıyor

    Amy Seimetz fiziksel ve psikolojik istismara uğradığını söylüyor.

    Ülkemizde "Gizli Kimya" adıyla bilinen bilim kurgu türündeki Upstream Color'ın yönetmeni Shane Carruth ve eski sevgilisi olan oyuncu Amy Seimetz arasında olup bitenler ortaya dökülmeye başladı. Seimetz'in suçlama iddialarına göre Shane Carruth, Seimetz'i hem fiziksel hem de psikolojik olarak istismar etti.

    Son olarak yeni nesil Hayvan Mezarlığı filminde izlediğimiz Amy Seimetz, eski sevgilisi Shane Carruth hakkında suç iddiasında bulundu. Söylediklerine göre 2016 yılında bir otel odasındayken Shane Carruth, Amy Seimetz'in üstüne atlayıp nefessiz bırakana kadar boğma girişiminde bulunmuştu. Ayrıca Seimetz, bu tür olayların 2018 yılında yaşanan ayrılıklarına kadar devam ettiğini ifade etti. 2018 yılında çıktıkları mahkemede Carruth'un Seimetz'e birçok küfür kullandığı ortaya çıktı. Carruth, tüm bunları reddetmiş ve mail ile mesaj üzerinden Seimetz'i taciz etmeye devam etmişti. Hatta sonunda olaylar ölüm tehdidine ulaştı.

    Geçtiğimiz haftalarda Amy Seimetz'in bahsettiği durum sosyal medyaya yansıdı. Seimetz'in, eski sevgilisi için çıkarttığı uzaklaştırma kararını Carruth gizli bir şekilde yerleştirdiği fotoğrafla sosyal medyaya yaydı. Seimetz'in söylediklerine göre bu karar 12 Haziran tarihinde çıkartılmıştı. Nedeni ise Carruth'un fazlasıyla rahatsız edici mesajlarıydı.

    Amy Seimetz, The Girlfriend Experience, Atlanta, Sun Don't Shine gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen, bağımsız sinema dünyasında başarılı bir isim olarak tanınıyor. Shane Carruth da aynı şekilde bağımsız sinema dünyası için Gizli Kimya ve Primer filmlerini yaparak başarıya ulaşmıştı. Ancak bu başarısı uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Kamu önündeki itibarını kaybetmeye başlamasıyla birlikte Carruth'u da Woody Allen ve Roman Polanski gibi isimlerin yanında görmeye başlayabiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top