Hesabım
    Millie Bobby Brown ve Jason Bateman "The Girls I've Been" Uyarlamasında!

    Brown ve Bateman, Neflix filminde buluşacak.

    Netflix, 2021 yılı içerisinde okuyucularıyla buluşacak olan The Girls I've Been kitabının haklarını şimdiden devralarak, filmleştirme kararı aldı. Bu filmin başrolleri için ise Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown ve Ozark'ın yıldızı Jason Bateman ile anlaşma imzalandı.

    Henüz 16 yaşında bulunan Emmy adayı Millie Bobby Brown ve oyunculuğununu yanı sıra yönetmenliğiyle de tanınan Jason Bateman, Netflix uyarlaması The Girls I've Been'in hem yıldızı olarak hem de yapımcısı olarak görev üstlenecekler. Ama henüz projenin yönetmen ve yazarı resmi olarak açıklanmadı.

    The Girls I've Been kitabının konusu şöyle biliniyor: Nora O’Malley hem bir kız kardeş, hem eski sevgili, hem gizli sevgilidir. Nora'nın içinde birçok kız kimliği vardır. Yasa dışı işlere bulaşmakla bir dolandırıcının kızı olan Nora annesinin koruması altında büyür. Annesi, Nora ile ilgili bir takım ipuçları bulmaya başladığında Nora alternatif planı yürürlüğe sokar: Kaçmak. Karşısına ilerleyen zamanlarda çıkacak olan üç sorun ile yüzleşmek zorundadır: Eski sevgilisi, Nora'nın gizlediği sevgilisiyle birlikte Nora'nın üzerine yürümeye kararlıdır. Nora, bağış kampanyasında herkese yüz yüze gelmek zorundadır. Parayı bankaya yatırmaya çalıştıklarında soyguncularla karşı karşıya kalacaklardır.

    Millie Bobby Brown'ı son olarak Stranger Things'te izlemiştik. Ayrıca Netflix'in yasal haklarıyla sorun yaşadığı Enola Holmes'ta izleyeceğiz. Jason Bateman ise gelecekte Clue filminde karşımıza çıkacacak ve Shut In isimli filmin yönetmenliğini üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top