Hesabım
    Johnny Whitworth ve Zazie Beetz Başrollü "Still Here"dan Fragman Geldi

    Still Here'dan fragman paylaşıldı.

    Vlad Feier 'in yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Still Here'dan fragman paylaşıldı. Fragmanda kızının kaybolması üzerine büyük bir mücadeleye girişen bir babanın hikayesini izliyoruz. Still Here'ın başrollerini Maurice McRaeJohnny Whitworth ve Zazie Beetz paylaşıyor.

    Dram türündeki Still Here'ın konusu ise şöyle: New York’ta yaşayan Christian Bake, gazetecilik yapan genç bir adamdır. Christina, 12 yaşında bir Afrikalı-Amerikalı kız olan Monique Watson'un ortadan kaybolmasıyla ilgili araştırma yapmakla görevlendirilir. İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan Christian, konuyu araştırırken küçük kızın kaybolmasıyla ilgili ilk ipucuna ulaşır. Kariyerini riske atıp, kendisini tamamen küçük kızı bulmaya adayan Christian, zamana karşı yarışmak zorunda kalır.

    Still Here'ın oyuncu kadrosunda Nighthawks, Awkwardly gibi yapımlarla tanınan Maurice McRee; Limitless, The 100, Empire Records ile tanıdığımız Johnny McRae ve Deadpool 2, Joker gibi yapımların yıldızı olan Zazie Beetz'in yanı sıra Afton Williamson, Larry PineJeremy Holm gibi isimler bulunuyor.

    Still Here'ın 28 Ağustos tarihinde seçili sayıda sinemalarda ve VOD olarak gösterime sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top