Hesabım
    Idris Elba'dan "Luther" Filmi İçin Müjdeli Haber!

    Luther'in sinema versiyonu sonunda gerçekleşiyor.

    İngiliz aktör Idris Elba, başrol oynadığı hit BBC dizisi “Luther”in film versiyonunun gerçekleştiğini söyledi. BAFTA'nın en yüksek onur apoletlerinden birini aldıktan sonra cuma günü basına konuşan Elba, “Filmin gerçekleştiğini görmek istediğimi söyledim. Sanırım bir filme doğru gidiyoruz ve bunun gerçekleşmesini dört gözle bekliyorum. Bu gerçekleşiyor." dedi.

    Londra doğumlu yıldız, BAFTA tarafından hem sanatı, hem çeşitliliği ve yeni yetenekleri savunmasıyla özel ödülle onurlandırıldı. “Luther” ve “The Wire”ın yıldızı 2010'dan başlayarak Neil Cross tarafından yaratılan “Luther” dizisiyle BBC'de beşinci sezonunu tamamladı. Elba, Luther performansıyla, en iyi erkek oyuncu dalında iki kez Altın Küre ödülü ve Royal Television Society ödülü kazandı.

    Bu ayın başlarında Elba, Sky News'la yaptığı röportajda “Luther”in uzun metrajlı filmini çok istediğini dile getirmişti. Elba, bugün daha fazla yönetmenlik ve yazarlığın yanı sıra sektörel anlamda daha fazla harekete geçmek istediğini dile getirmişti. Kendi prodüksiyon şirketiyle yaklaşık beş yıldır üretim yapan Elba, genç yetenekler keşfetme konusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

    Elba, oyunculuktan ziyade üretime odaklanabileceğinden endişe duyan hayranları için şunları ekledi: “Oyunculuğu seviyorum ve bir gün bir aktör olarak BAFTA kazanmak istiyorum. Hepimizin birçok görevi var. Her yeni yeteneğe bir şeyler öğretmek ve başkalarına bir fırsat vermek bunların başında geliyor. Birisi yeteneğim olmadığını düşünmeseyid burada olamazdım. İleride bunu ödemek zorundasınız. Ben de başkaları için bunu yapmaya çalışıyorum” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top