Hesabım
    Paul Thomas Anderson, Yeni Filmi İçin Bradley Cooper ile Görüşüyor

    Bradley Cooper, Anderson'ın başrolü olabilir.

    Paul Thomas Anderson'ın hakkında çok az bilgi verilen yeni filminin başrolü hakkında yeni bir haber duyuruldu. Söylenenlere göre yıldız oyuncu Bradley Cooper, filmin yıldızı olmak için yönetmen Anderson ile görüşmeler yapıyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Cooper'ı 1970'li yıllarda izlemiş olacağız.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre A Star Is Born, Silver Linings Playbook, American HustleAmerican Sniper gibi yapımların yıldız oyuncusu Bradley Cooper'ın, Paul Thomas Anderson'ın yeni filminde başrolü üstlenme ihtimali bulunuyor. Anderson'ın yeni filminin adı henüz açıklanmadı. Ayrıca konusu hakkında da çok kısıtlı bilgi bulunuyor. Bildiğimiz detaylar arasında filmin 1970'li yılların San Fernando Vadisi'nde geçeceği bulunuyor. Ayrıca çocuk aktör olan bir öğrenciyi odağına alacağı söyleniyor.

    Daha önce çeşitli kaynaklardan verilen bilgilere göre Anderson'ın yeni filminde, eski filmlerden yüzleri görebiliriz. Paul Thomas Anderson, Phantom Thread, Punch Drunk Love, There Will Be Blood, Boogie Nights, Inherent ViceThe Master gibi sinema dünyasında izler bırakan birçok filmi hayata geçirmişti. Anderson, yeni filminin yapımcılığını Ghoulardi Film Şirketi aracılığıyla üstlenecek. Ayrıca senaryosunu da kendisi kaleme aldı.

    Anderson'ın yeni filmi son olarak Focus Features'dan MGM'ye geçiş yapmıştı. Bu geçişin nedeninin hem coronavirüs mücadelesi, hem de bu durumun getirdiği ekonomik sorunlar olduğu söyleniyor. Eğer coronavirüs salgını patlak vermeseydi filmin çekimlerinin 2020'nin yaz aylarında başlama ihtimali bulunuyordu.

    Bradley Cooper, eğer Anderson ile anlaşma sağlarsa programında iki film birden bulunmuş olacak. Oyuncu ayrıca Guillermo Del Toro imzalı Nightmare Alley'nin de çekimlerine devam etmek durumunda. Yönetmen, filmin çekimleinin bir kısmının pandemiden önce bitirildiğini söylemişti. Ancak hala bitirilmesi gereken bir kısım bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top