Hesabım
    Patty Jenkins, Wonder Woman 3'ten Sonra DC'den Ayrılabilir

    Wonder Woman filmleri üçleme olarak sonlandırılacak mı?

    Gal Gadot'nun başrolünde bulunduğu Wonder Woman serisi, üçüncü filmin ardından Patty Jenkins'e veda edebilir. Yönetmen Patty Jenkins, bir Alman dergisine verdiği röportajda Warner Bros ile anlaşmasından ve belki ona bir fırsat daha verebileceklerinden bahsetti. 

    Wonder Woman 1984, çeşitli ertelemelerle de olsa yakında izleyicileriyle buluşacak. Henüz ikinci film vizyona girmeden Wonder Woman 3 tartışmaları başladı. Yönetmen Patty Jenkins, üçüncü filmin yönetmen koltuğuna oturacağı son Wonder Woman filmi olacağını söyledi ve şu sözleri ekledi: "Wonder Woman 1984, bana ilk filmde gerçekleştiremediğim birçok şeyi yapma imkanı sağladı. Wonder Woman'ın orijin hikayesini anlatacağım için çok heyecanlıydım. Bu onun neredeyse doğumuydu, ama onun neler yapma kapasitesinin olduğunu henüz görmemiştik. Gücünün zirvesini göstermek benim için heyecan verici. Ayrıca verdiği iç mücadeleleri nedeniyle de çok önemli. O bir tanrıça ve insanlığa yardım etmeye çalışıyor. Yalnızca kötülükle savaşan biri değil, ayrıca kötü insanlara nasıl iyileşebileceklerini göstermeye çalışıyor. Bu ilginç bir ikilem. Muhtemelen gelecek film benim son Wonder Woman filmim olacak. Yani göstermek istediğim her şeyi filme koymalıyım. Çok dikkatli düşünmeliyiz."

    Wonder Woman 1984, 2 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Filmin konusu tam olarak açıklanmasa da Diana'nın Cheetah ve Max Lord karakterleriyle savaş vereceği biliniyor. Wonder Woman çizgi romanlarının 1943'te yayınlanan 6. sayısından beri farklı kimlikler ve farklı güçlerle tekrar tekrar ortaya çıkan Cheetah, çizgi roman boyunca kimi zaman süper güçlere sahip, kimi zaman sadece zeki bir düşman olarak Wonder Woman'la çarpışan, çita kostümlü bir karakter olarak işlenmişti. Aynı zamanda Cheetah, Diana'nın eski bir arkadaşıydı. Maxwell Lord karakteri ise, DC çizgi romanlarında insanların zihinlerini kontrol edebilen bir metahuman olarak biliniyor.

    Chris Pine ise Steve Trevor rolünü bir kez daha canlandırmak üzere dönüyor. Wonder Woman 1984, Gal Gadot ve Chris Pine'ın yanı sıra  Pedro PascalConnie NielsenRobin WrightKristen Wiig gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top