Hesabım
    Dwayne Johnson, "Red Notice" Çekimlerine Eylül'de Başlanacağını Söylüyor

    Dwayne Johnson, videolu açıklama yaptı.

    Dwayne JohnsonGal Gadot ve Ryan Reynolds'ın başrolünde bulunduğu "Red Notice"ın çekimlerine önümüzdeki ay devam edileceği açıklandı. Coronavirüs salgını nedeniyle ertelemelere maruz kalan film hakkında açıklamayı Johnson bir video aracılığıyla yaptı. Dwayne Johnson, Netflix'in prodüksiyon sırasında tüm önlemleri alarak harekete geçeceğini belirtti.

    Aksiyon filmi Red Notice'ın prodüksiyonu, Mart ayında başlayan coronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Filmin çekimlerinin bir kısmının İtalya'da yapılması planlanıyordu ve İtalya'nın yerel hükümeti, film ekiplerinin ülkeye gelmemesini söylemişti. Şimdi ise Mart ayında verilen ara sona erdirilecek. Dwayne Johnson'ın yaptığı açıklamaya göre Red Notice'ın çekimlerine Eylül ayı içerisinde devam edilecek.

    Dodgeball: A True Underdog Story, We're The Millers, Skyscraper filmleriyle tanınan Rawson Marshall Thurber'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Red Notice, uluslararası suç dünyasında, en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediniyor. Wonder Woman'ın yıldızı Gal GadotJumanjiFast & Furious serisi gibi aksiyon filmlerinin başarılı oyuncusu Dwayne Johnson, Deadpool'un sevilen ismi Ryan Reynolds gibi isimlerin başrolünü paylaşacağı Red Notice, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos, Ivan Mbakop gibi isimler de kadrosunda bulunduruyor. 

    Red Notice, Netflix üzerinden tüm dünya üzerindeki izleyicilerle buluşacak. Ancak Netflix'ten henüz gösterim tarihi ile ilgili bir açıklama gelmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top