Hesabım
    Joey King, Brad Pitt'li "Bullet Train"de Rol Almak İçin Görüşüyor

    The Kissing Booth'un yıldızı Joey King, aksiyon dünyasına transfer olabilir.

    Brad Pitt'in yıldızı olacağı aksiyon filmi Bullet Train'in oyuncu kadrosunda Joey King katılabilir. David Leitch'in yönetmen koltuğuna oturacağı film içi King ile görüşmeler yapılıyor. Ancak henüz anlaşma imzalanmadı. Ayrıca King'in hangi karakterle karşımıza çıkacağı da bilinmiyor.

    Kotaro Isaka'nın çok satan Japon romanı “Maria Beetle”dan uyarlanacak olan Bullet Train'den yeni detaylar geldi. Netflix'in çok izlenen film serisi The Kissing Booth'un yıldızı olan Joey King, Bullet Train'de Brad Pitt ile birlikte rol alabilir. Bullet Train filminin konusu hakkında henüz hiçbir detay paylaşılmadı.

    Brad Pitt ve David Leitch, Bullet Train ile birlikte 6. kez iş birliğine gitmiş olacak. Leitch, dublör kariyeriyle biliniyor ve Fight Club filminden beri Pitt ile birlikte çalışıyor. Son olarak Pitt, Leitch ile iş birliği niteliğinde, Deadpool 2 filmi aracılığıyla Vanisher olarak karşımıza çıkmıştı. Leitch yönetmenlik kariyerine ise John Wick ile başladı ve Atomic Blonde, Deadpool 2 gibi yapımlarla devam ederek büyük bir çıkış yakaladı.

    Bullet Train filmi Sony Pictures altında geliştirilecek. David Leitch, Kelly McCormick, Antoine Fuqua ve Kat Samick ile birlikte Bullet Train'in yapımcılığını üstlenecek. Leitch ve McCormick'in ayrıca Sony ile Nobody filmi için yapımcı olmaları üzerine anlaşmaları bulunuyor. Nobody, 2021 yılı içerisinde hayata geçirilecek.

    Bullet Train'in ise izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top