Hesabım
    21. İzmir Kısa Film Festivali, Kısa Filmcilerin Başvurularını Bekliyor!

    İzmir Kısa Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

    İzmir Kısa Film Festivali, bu yıl 21. kez izleyici karşısına çıkmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Altın Kedi Ödülleri için yarışacak olan filmlerin başvuruları 9 Ağustos tarihine kadar değerlendirmeye alınacak. 21. İzmir Kısa Film Festivali, Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

    21. İzmir Kısa Film Festivali, Dünya Sineması'ın İzmir'e taşıyacak. Kısa film yönetmenlerinin başvuruları 9 Ağustos 2020 tarihine kadar kabul edilecek. Şimdiye kadar ise festivale 102 ülkeden 2980 kısa film başvurusu gerçekleştirildi. İzmir Kısa Film Festivali kapsamında yarışacak ve gösterime sunulacak filmler yakın zamanda açıklanacak. Festival kapsamında kurmaca, belgesel, deneysel ve animasyon kategorileri açılacak.

    Festivalin gösterimleri Fransız Kültür Merkezi, İzmir Sanat ve Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi ve şehirdeki üniversitelerde gerçekleştirilecek. İzmir Kısa Film Festivali'nin bu yılki hedefi 400 kısa filmi izleyici karşısına çıkarmak. Ayrıca festival kapsamında söyleşiler, paneller, atölyeler düzenlenecek.

    İzmir Kısa Film Festivali'ne katılım sağlamak isteyenler başvurularını filmfreeway.com ve izmirkisafilm.org adresleri üzerinden yapabiliyor. Festival, 2 ile 8 Kasım tarihleri arasında sinemaseverlerin karşısına olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top