Hesabım
    Avatar Serisinden Yeni Bir Konsept Sanatı Tasarımı Geldi

    Jon Landau, Avatar'daki bir mekaniğin tasarımını paylaştı.

    James Cameron'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu Avatar devam filmlerinden yeni bir konsept sanat tasarımı paylaşıldı. Tasarımda CET-OPS olarak adlandırılan bir mekanik cihazı görüyoruz. Açıklamalara göre bu cihaz denizaltında insanlar tarafından kullanılacak. Filmin neredeyse tamamen suyun altında geçtiği biliniyor.

    Merakla beklenen Avatar 2 ve diğer devam filmlerinde yer alacak bir tasarım resmi olarak paylaşıldı. Filmin yapımcısı Jon Landau, bu paylaşımı yapan isim oldu. Daha önce de sualtı çekimlerinden birçok set görseli paylaşılarak heyecan yaratılmıştı. Şimdi ise Avatar'ın genişletilmiş dünyasına ait olan bir mekanik cihazın görseli paylaşıldı.

    Avatar 2, Sully ailesini odağına alacak. Evlerini terk etmek zorunda kalan Jake ve Neytiri, Pandora'nın dışına çıkacak ve yeni yerler keşfedeceklerdir. Bu yeni yerler suyun altında büyük bir maceraya açılmalarına neden olacaktır. Avatar 2'de orijinal filmden tanıdığımız Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler yeniden karşımıza çıkacak. Devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor.

    Yeni açıklamalara göre Disney'in vizyon tarihi değişti. Bu takvime göre Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde; Avatar 3, 20 Aralık 2024 tarihinde; Avatar 4, 18 Aralık 2026 tarihinde ve Avatar 5, 22 Aralık 2028 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top