Hesabım
    Amerika Başkanlarını Karşılaştıran "The Way I See It"ten Fragman

    Merakla beklenen The Way I See It'ten fragman paylaşıldı.

    Bir Beyaz Saray fotoğrafçısı olan Pete Souza'nın yardımıyla hazırlanan belgesel "The Way I See It"ten fragman paylaşıldı. Belgesel, Amerika'nın en ikonik başkanlarından biri olan Barrack Obama ve diğer başkanlar karşılaştırıyor. Fragmanın yayınlandığı andan itibaren belgesel büyük bir ilgiyle karşı karşıya kaldı.

    The Way I See It, Amerika'nın başkanlık tarihine kısa bir bakış sunuyor. Özellikle Barrack Obama ve insanlar üzerinde etkili olduğu değişimler göz önüne seriliyor. Obama'nın başkan seçildiği andan itibaren siyahi çocukların geleceklerine farklı bir şekil vermeye başladıkları söyleniyor. Halkla olan ilişkisi başta olmak üzere birçok konuya belgeselde değiniliyor.

    The Way I See It belgeselinin yapımcılığını Dawn Porter üstleniyor. Porter daha önce de Sundance Film Festivali'nden Trapped belgeseli sayesinde ödüle layık görülmüştü. Ayrıca filmin yapımcıları arasında ödüllü oyuncu Laura Dern; Free Solo ile Oscar kazanan Evan Hayes ve Jaywalk Pictures altında görev üstlenen Jayme Lemons bulunuyor.

    Belgesel filmin Telluride Film Festivali aracılığıyla dünya prömiyerini yapması planlanıyordu. Ancak coronavirüs nedeniyle festival iptal edilmişti. Şimdi ise Amerika'da sayılı sinemada gösterime gireceği söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top