Hesabım
    Naomi Scott, Bilim Kurgu Komedisi "Distant"ın Kadrosuna Katıldı

    Rachel Brosnahan'ın yerini Naomi Scott aldı.

    Josh Gordon ve Will Speck'in yönetmen koltuğunda bulunduğu bilim kurgu türündeki komedi filmi Distant'ın oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. The Marvelous Mrs. Maisel'ın ödüllü oyuncusu Rachel Brosnahan, Distant'ın başrolünden ayrıldı. Yerine ise Charlie's Angels ve Aladdin'in yıldızı Naomi Scott geçti.

    Aladdin, The 33, Charlie's Angels, Terra Nova gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Naomi Scott, Distant filminin başrolüne yerleşti. Scott'a eşlik eden oyuncu ise Hamilton, A Star Is Born, She's Gotta Have It gibi yapımların başarılı oyuncusu Anthony Ramos olacak. Filmin senaryosunu Extinction'ı kaleme alan ve Moonfall filmine imza atacak olan Spenser Cohen kaleme aldı.

    Distant'ta Anthony Ramos'un karakteri bir asteroid araştırmacısıdır. Araştırma yaparken bir gezegene çarparlar. Şimdi ise buranın koşullarına ayak uydurmak zorundadır. Bu sırada başka birinin daha hayatta kaldığını öğrenir. Scott'ın karakteri, bulunduğu yerden kurtulmaya çalışıyordur.

    Yönetmenler Josh Gordon ve Will Speck'i daha önce The Switch, Office Christmas Party, Cavemen, The Power Inside gibi yapımlara imza atmıştı. Tüm kadronun bir araya getirilmesi durumunda Distant'ın çekimlerine yakın zamanda başlanabilir. Ancak coronavirüs salgınının çekimlere engel olması da söz konusu olabilir. İlerleyen aylarda sinema sektörünün yeniden şekillenmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top