Hesabım
    "Black Widow"un Disney+'ta Yayınlanma İhtimali Var mı?

    Mulan'ın vizyon takviminden kaldırılması, akılları karıştırdı.

    Disney'in en yüksek bütçeli filmlerinden biri olan Mulan'ı vizyon takviminden kaldırıp Disney+'ta yayınlama kararı vermesi, akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Disney'in gişede büyük başarı beklediği filmlerini daha fazla riske atmak istemediği böylece anlaşıldı. Ancak şirketin yakın zamanda vizyona girecek olan Black Widow filmi bulunuyor. Mulan gibi Black Widow'un da Disney+'ta yayınlanmasına karar verilip verilmeyeceği merak ediliyor.

    Mulan'ın sinemalarda gösterime girmemesine karar verildi. Ancak Disney+'a üye olanlar, aylık verdikleri ücretler karşılığında Mulan'ı izleyemeyecekler. Filmi izleyebilmeleri için 29.99$ ödeme yapılması talep ediliyor. Bu durum da tepkilere neden oluyor. Çünkü sinema biletlerine kıyasla Disney+'ın ödenmesini istediği ücret, biletlerin neredeyse iki katı fiyatında. Buna rağmen Mulan'ın bütçesini karşılayamayacağı düşünülüyor.

    Bu sırada Disney'in diğer yüksek bütçeli filmleri konusunda vereceği karar merakla bekleniyor. Black Widow'un vizyon tarihi şimdilik 6 Kasım olarak takvimlere işaretlendi. Disney'in yeni CEO'su Bob Chapek, Black Widow ile ilgili akıllardaki soru işaretlerine cevap verdi. Ancak aynı zamanda açık bir kapı da bıraktı: "Çok, çok uzun zamandır beklemede olan izleyicilerimize Mulan'ı gösterecek olduğumuz için çok mutluyuz. Bununla birlikte izleyicilerimizden 29.99$ fiyat talep etmeyi ve neler olacağını görüp bundan bir şeyler öğrenmeyi ilginç buluyoruz. Yalnızca platformumuzda olacak üye sayısı artışı konusunda değil, ayrıca yapılacak olan ödemeler konusunda da meraklıyız."

    Chapek'in sözlerinden, Mulan'ın bir deneme filmi olduğu anlamı çıkarılabilir. Muhtemelen Mulan ile elde edilecek olan hasılat, diğer büyük bütçeli Disney filmlerinin geleceğini etkileyecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top