Hesabım
    DC FanDome'a Özel Olarak "The Suicide Squad" Logosu Paylaşıldı

    James Gunn, The Suicide Squad logosunun doğruluğunu onayladı.

    Bu yıl DC FanDome etkinliği online olarak gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz gün etkinliğin tanıtım fragmanı resmi olarak paylaşıldı. 24 saat boyunca katılım sağlanabilecek olan etkinlik James Gunn'ın The Suicide Squad'ına da yer verecek. Filmden ilk ayrıntılar etkinliğe dahil edilecek. Gunn da buna özel olarak şimdiden film logolarını paylaştı.

    DC FanDome etkinliği her yıl büyük heyecanla beklenen hayran etkinliklerinden biri olarak yerini alıyordu. Ancak bu yıl coronavirüs önlemleri nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek. Etkinlikte Warner Bros altındaki en önemli DC film ve dizilerinden yeni ayrıntılar paylaşılacak. Ancak FanDome'un detayları en büyük merakla beklenen yapımı The Suicide Squad olacak. Warner Bros, ilk Suicide Squad'ı beğenmemesi ve David Ayer'in izleyicilerden aldığı olumsuz tepkileri göz önünde bulundurması, James Gunn'ın DC tarafından işe alınmasına neden olmuştu. Gunn, çizgi romanlara son derece sadık kalarak bir film ortaya çıkardığını söyledi. The Guardians of The Galaxy serisiyle başardıklarına bakıldığında, Gunn büyük bir heyecana neden oldu.

    James Gunn, DC FanDome'da da kullanılacak olan resmi logolarını paylaştı. Aynı zamanda The Suicide Squad ekibi, James Gunn'ın doğum gününe özel bir video hazırladı.

    DC FanDome online etkinliği 22 Ağustos tarihinde izleyici karşısında olacak. Amerika Pasifik saatiyle sabah 10'da başlayacak. Tıpkı Comic-Con etkinlikleri gibi cosplaylerle, makyajlarla ve çeşitli sanat çalışmalarıyla birlikte katılım sağlanacak. Yönetmenler, oyuncular, film ve dizi ekipleriyle izleyiciler bir araya getirilecek. Tahminler arasında Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman'den bir teaser paylaşılabileceği, The Suicide fragman ya da teaser'ının yayınlanabileceği, Zack Snyder'lı Justice League fragmanı, Wonder Woman 1984 fragmanı paylaşımları bulunuyor.

    Tüm DC hayranları etkinliğe ücretsiz olarak katılabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top