Hesabım
    Harry Potter Serisi HBO Max'in Ardından Peacock'ta Gösterilecek

    Harry Potter serisi, yeni açılan platformlar için bir umut oluyor.

    Harry Potter serisi, NBCUniversal bünyesindeki Peacock streaming platformunda gösterimini yapmaya hazırlanıyor. Film serisi, birkaç ay önce açılışını yapan HBO Max'in hızla büyümesine yardımcı olmuştu. Ancak HBO Max ile yapılan anlaşma sona erdi. Şimdi ise sırada Peacock bulunuyor.

    NBCUniversal'ın Peacock online streaming platformu, önümüzdeki Ekim ayı içerisinde büyük bir girişim yapmaya hazırlanıyor. Platformun yer alacak içerikler için bu kez Warner Bros ile anlaşmalar yapılıyor. Resmi olarak açıklanan ilk anlaşma Harry Potter serisi ile ilgili oldu. Seri yaklaşık olarak 6 ay boyunca gösterimde kalacak. Böylece dünya çapında en çok tekrarı izlenen serilerden biri, Peacock'un büyümesine yardımcı olacak. Ayrıca Peacock'ın Warner Bros ile yaptığı anlaşmaya Batman Begins ve The Dark Knight gibi yine büyük gişeler yapmış filmler de dahil edilecek.

    Harry Potter serisi geçtiğimiz Mayıs ayında açılışını yapan HBO Max'te gösteriliyordu. Ancak Ağustos ayında filmler için yapılan anlaşma sona erdi. Harry Potter serisi 2001 yılı ile 2011 yılları arasında sinemalarda gösterime sunulmuştu. Seri, 2 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde etmişti.

    Peacock dijital platformu ülkemizden izlenemiyor. Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde açılışını yapmıştı ve şimdiye kadar 10 milyon kullanıcıya ulaştı. Harry Potter serisi Warner Bros film şirketinin elinde olmasına rağmen, tema parkı Universal tarafından inşa edilmişti. Orlando'da bulunan Universal tema parkı, birkaç yıldır ziyaretçilerini ağırlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top