Hesabım
    Ryan Reynolds, Universal ile "Everyday Parenting Tips" İçin Anlaşma İmzaladı

    Everyday Parenting Tips, Reynolds'ı başrolüne alacak.

    Deadpool filmlerinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds'ı önümüzdeki aylarda çok yoğun bir çekim programı bekliyor olacak. Bugüne kadar imzaladığı anlaşmalara bir yenisi eklendi. Reynolds, Universal altında bulunan Everyday Parenting Tips isimli canavarlı komedi filminde başrolü üstlenecek.

    Simon Rich'in New Yorker'da yayınlanan kısa hikayesine dayanan Everyday Parenting Tips, aslında ebeveynlik hakkında taktif ve ipucu veren bir makale gibi görünüyor. Hikayede bir salgın başlar ve bu salgın Gorgog the Annihilator, Ctharga the Eater of Souls canavarlarının gelmesiyle ve Drain of Ga isimli dev bir portalın açılmasıyla başlar. Ryan Reynolds bu hikayenin içinde çocuğunu korumaya çalışan bir baba rolünde olacak. Canavarlarla dolu dünyada büyük mücadeleler verecekler.

    New Yorker'da yayınlanan makale, Mayıs ayında okuyucularla buluşmuştu. Aslında makale coronavirüs salgınını alegorik olarak ele alıyordu. Paddington filmiyle tanıdığımız Paul King, Everyday Pareting Tips'in yönetmen koltuğuna oturacak. Yapımcılar arasında ise Spider-Man: In The Spider-Verse gibi yapımlarla tanıdığımız Phil Lord ve Chris Miller bulunuyor.

    Everyday Parenting Tips'in yazarı Simon Rich aynı zamanda Seth Rogen'lı An American Pickle yapımının da senaryosunu kendi yazdığı hikayeden uyarlayarak kaleme alacak. Everyday Parenting Tips'in çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Ama Reynolds'ın önünde Red Notice, Netflix yapımı zaman yolculuğu filmi, Clue, A Christmas Carol ve Deadpool 3 bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top