Hesabım
    "I'm Thinking of Ending Things"den Fragman Geldi!

    Charlie Kaufman'ın beklenen filminden ilk fragman geldi.

    Charlie Kaufman'ın merakla beklenen yeni Netflix filmi I'm Thinking of Ending Things'in fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Iain Reid'in romanından uyarlanan filmin fragmanında bolca sürreal ve son derece melankolik bir kadının hikayesini izliyoruz.

    Netflix'te yayınlanacak olan I'm Thinking of Ending Thing'in fragmanı büyük bir heyecan yarattı. Eternal Sunshine of The Spotless Mind filmiyle Oscar ödülüne sahip olan, ayrıca AnomalisaAdaptationBeing John Malkovich gibi efsanevi filmlere imzasını atan Charlie Kaufman'ın yeni filminde de diğer filmlerinden izler olduğu görülüyor. Kaufman yönetmen koltuğunda oturmasının yanı sıra filmin senaryosuna da imzasını attı. Yönetmen, I'm Thinking of Ending Things filmi için Ida, Cold War gibi yapımlarla tanınan görüntü yönetmeni Lukasz Zal ile birlikte çalıştı.

    “I’m Thinking of Ending Things” birlikte uzun bir yola çıkan Jake ve kız arkadaşına odaklanıyor. Jake’in gözden ırak bir çiftlikte yaşayan ailesiyle tanışmaya hazırlanan kadın bir yandan da ilişkilerini bitirmeyi düşünmektedir. Jake beklenmedik bir şekilde farklı bir yola sapınca kız arkadaşı zor durumda kalır ve ikili arasında somut bir gerginlik, psikolojik bir kırılganlık ve saf bir korku hissi oluşur. Filmin oyuncu kadrosunda Jesse Plemons, Jessie BuckleyDavid Thewlis ve Toni Collette bulunuyor.

    I'm Thinking of Ending Things, Netflix'teki izleyicileriyle 4 Eylül'de buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top