Hesabım
    James Wan, 80'ler Dizisi Knight Rider'ı Film Yapacak!

    James Wan ve Spyglass, yeni bir proje için iş birliği yapacak.

    Conjuring serisiyle yakaladığı başarı sonrasında DC'nin radarına takılan ve Aquaman filmini hayata geçiren James Wan'in yeni projesi Knight Rider filmi olacak. 80'li yılların ünlü dizilerinden biri olan Knight Rider, ülkemizde Kara Şimşek olarak biliniyor. Film için James Wan ve Spyglass şirketi iş birliğine gidecek.

    1982 ve 1986 yıllarında televizyonda yayınlanan Kara Şimşek dizisi, filme uyarlanacak. David Hasselhoff'un başrolünde bulunduğu Kara Şimşek filminin yapımcılığını James Wan ve Michael Clear üstlenecek. Filmin senaryosunu, video oyunu yazarı TJ Fixman kaleme alacak. Fixman'ı Ratchet ve Clank and Resistance: Fall of Man oyunlarıyla tanıyoruz. Knight Rider'ın yürütücü yapımcılığını ise Judson Scott üstlenecek.

    Orijinal Kara Şimşek dizisinin yaratıcısı Glenn A. Larson olmuştu. Ülkemizde TRT ekranlarında yayın hayatını gerçekleştiren Kara Şimşek Michael Knight'ın maceralarını anlatıyordu. Knight'ın yapay zekaya sahip olan ve kendi kararlarını kendi verebilen otomobili Kitt, bir dönemin en ünlü 'karakteri' olmuştu. Dizi, bir dedektiflik yapımı olarak biliniyor. Kara Şimşek aynı zamanda David Hasselhoff'u da bir yıldıza dönüştürmüştü. Dizi, Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmişti.

    James Wan, son olarak korku türünde olan Conjuring: The Devil Made Me Do It ve Malignant'ı hayata geçirdi. Ayrıca Aquaman 2, henüz adı açıklanmayan Universal canavar filmi ve bir de bilim kurgu filmi üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor. Yani oldukça yoğun olan bu programda bulunan filmlerin çoğunu ne zaman izleyebileceğimiz belli değil. Coronavirüs salgını film prodüksiyonlarının ve filmlerin vizyona girmesinin önünde bir engel olmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top