Hesabım
    Captain Marvel'ın Eski Yönetmeni, Nia DaCosta'yı Tebrik Etti

    Captain Marvel serisinden ayrılan Ryan Fleck, Nia DaCosta'yı tebrik etti.

    Geçtiğimiz günlerde Captain Marvel 2'nin yönetmen koltuğuna Nia DaCosta'nın oturacağı açıklanmıştı. Captain Marvel'ın yönetmenlerinden Ryan Fleck ise DaCosta'yı kutlama konusunda gecikmedi. Fleck, Anna Boden ile birlikte Marvel'dan şimdilik ayrıldı.

    Korku filmi Candyman'in yönetmeni Nia DaCosta, Marvel ile anlaşma imzaladı. Brie Larson'ın başrolü olduğu Captain Marvel 2, DaCosta'ya emanet edilmiş oldu. Böylece ilk filmin yönetmenleri Ryan Fleck ve Anna Boden ile Marvel'ın yolları ayrıldı. Ryan Fleck, profesyonel bir tavır sergileyerek DaCosta'yı sosyal medya üzerinden tebrik etti: "Tebrikler Nia Dacosta! Bu işi nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Anna ve ben senin adına heyecanlandık ve senin için en iyisini umut ediyoruz. Daha yüksek, daha hızlı!"

    Marvel'ın hayata geçirdiği solo kahraman serilerinde birçok yönetmen değişikliğe sıklıkla gidiliyor. Thor serisi şimdiye kadar üç yönetmen değiştirdi. Son olarak Taika Waititi'de ikinci kez karar kılındı. Doctor Strange'in yolu ise Scott Derrickson ile ayrıldı ve yerini Sam Raimi aldı.

    Captain Marvel 2'nin ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor. Ama Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Shang-Chi gibi yapımların Captain Marvel'dan önce çekileceği düşünülürse önümüzde çok uzun bir zaman olacak gibi görünüyor. İlk filmde Carol Danvers'ın insanlar ve bir uzaylı ırkı arasındaki savaşta mücadele vermesine tanıklık etmiştik. Captain Marvel'ı Avengers: Endgame'de de izleme imkanı yakalamış ve bu evrende önemli bir yere sahip olacağını anlamıştık. Ancak yeni filmin günümüzde mi, yoksa başka bir zaman diliminde mi geçeceği bilinmiyor.

    Captain Marvel 2, 8 Temmuz 2022'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top