Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Judas and the Black Messiah"tan Fragman Geldi!

    Judas and the Black Messiah'dan fragman paylaşıldı.

    Daniel Kaluuya'nın başrolünde bulunduğu Judas and The Black Messiah'dan fragman paylaşıldı. Siyahi hakları aktivisti olan Fred Hampton'ın hikayesinin anlatıldığı filmin fragmanında kendimizi büyük bir mücadelenin içerisinde buluyoruz. Warner Bros, şimdiden filmin yalnızca sinemalarda gösterileceğini söylüyor.

    People Of Earth dizisiyle tanıdığımız Shaka King'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Judas and the Black Messiah, Black Panther Party liderlerinden olan Fred Hampton'un hayatına odaklanıyor. Fred Hampton adında aktivist olan bir genç, siyah topluluğunun özgürlüğünü kazanması ve siyahların katledilmesine son vermek için savaşan Black Panther Party başkanlarından biri olur. Başkan Fred, bir nesle ayaklanmaları ve basıların karşısında olması için ilham kaynağı olur. Bu sırada hapis cezasına çarptırılan William O'Neal’a FBI bir anlaşma teklif eder. FBI, William’ın Fred’in partisini sızıp içeriden bilgi vermesi karşılığında ona özgürlük vaat eder. Anlaşmayı kabul eden William, yavaş yavaş Fred Hampton’un sonunu hazırlar.

    Fred Hampton rolünde Get Out'un yıldız oyuncusu Daniel Kaluuya'yı izleyeceğiz. Filmde ona Knives Out, Sorry To Bother You gibi filmlerle yükselişe geçen Lakeith Stanfield; I'm Thinking of Ending Things'de izleyeceğimiz başarılı oyuncu Jesse Plemons; usta oyuncu Martin SheenAshton Sanders gibi isimler eşlik ediyor. Biyografik filmin senaryosunu Will Berson ve Shaka King kaleme aldı. Orijinal hikaye Keith Lucas ve Kenneth Lucas'ın ellerinden çıktı.

    Judas and The Black Messiah'ın şimdiden Oscar Ödülleri'ne damgasını vuracağı düşünülüyor. Warner Bros flmin vizyon tarihini henüz açıklamadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top