Hesabım
    Palm Springs Ödüllü "Zola"dan Fragman!

    Janicza Bravo yönetmenliğindeki Zola'dan fragman paylaşıldı.

    2020'nin yükselen kadın yönetmenlerinden Janicza Bravo'nun imzasını attığı "Zola"dan teaser fragman paylaşıldı. A24 bünyesindeki film Sundance Film Festivali adayı Zola'nın teaser'ında iki genç kadının hazırlıklarına tanıklık ediyoruz. Filmin başrolünü bağımsız sinemanın yıldızlarından Riley Keough ve Taylour Paige paylaşıyor.

    Zola'nın konusu ise şöyle: Zola, bir restoranda garson olarak çalışan genç bir kadındır. Bir gün restorana gelen Stefani ile tanışması Zola'nın hayatının değişmesine neden olur. Seks işçisi olan Stefani ile kurduğu dostluk, Zola’nın macera dolu bir yolculuğa çıkmasına neden olur. Zola rolünde White Boy Rick, Jean of The Joneses, The Baxters gibi yapımların yükselen oyuncusu Taylour Paige'i izleyeceğiz. Filmde Paige'e Stefani rolüyle Mad Max: Fury Road, American Honey, It Comes At Night, Mürit gibi yapımların yıldızı Riley Keough eşlik ediyor.

    A24, teaser'da belirttiği gibi Zola'ya kesin bir vizyon tarihi belirtmemeyi tercih ediyor. Film ilk kez 24 Ocak tarihinde Sundance Film Festivali'nde izleyici karşısına çıkmıştı. Palm Springs Film Festivali'nde ise ödüle layık görüldü. Filmin oyuncu kadrosunda Paige ve Keough'un yanı sıra Succession'dan tanıdığımız Nicholas Braun, Jason MitchellColman Domingo gibi isimler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top