Hesabım
    Aamir Khan, Yeni Filmi Laal Singh Chaddha İçin Türkiye'ye Geliyor

    Aamir Khan, yeni filmini Türkiye'de çekecek.

    Bollywood'daki ünü tüm dünyaya yayılan başarılı oyuncu ve yönetmen Aamir Khan'ın yeni filmi için Türkiye'ye geleceği resmi olarak açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yaptığı duyuruya göre, Khan'ın yeni filmi Laal Singh Chaddha'nın bir kısmı Türkiye'de çekilecek. Film, Forrest Gump'ın bir uyarlaması olacak.

    Tüm dünyada patlak veren coronavirüs salgını, Hindistan'daki prodüksiyonların önünde engel oluşturdu. Türkiye'deki durumun Hindistan'a göre daha iyi olması nedeniyle Aamir Khan ve Laal Singh Chaddha film ekibi çekimlerini bitirmek üzere Türkiye'ye geliyor. Aamir Khan daha önce de Türkiye'yi ziyaret etmiş ve olanakları nedeniyle doğal bir plato imkanı sağladığını belirtmişti. Hindistan'da yüksek oranda coronavirüs vakaları olması nedeniyle de Laal Singh Chaddha filminin çekimleri ülkemizde bitirilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle birlikte, Khan ve ekibi, Ağustos ayı içerisinde Türkiye'ye gelecek.

    Aamir Khan, Her Çocuk Özeldir, Lagaan, Dangal, Pk, Süperstar gibi yapımlarla tanınıyor. Oyuncunun yeni filmi, 1994 yapımı Tom Hanks başrollü Forrest Gump'ın uyarlaması olacak. Filmde Kareena Kapoor, Khan'a eşlik edecek. Ayrıca oyuncu kadrosunda Vijay Sethupathi, Sharman Joshi, Mona Singh gibi isimler bulunuyor. Khan aynı zamanda Laal Singh Chaddha'nın yapımcılığını da üstlenecek. Filmin yönetmenliğini ise Süperstar filmiyle tanıdığımız başarılı isim Advait Chandan üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top