Hesabım
    Sandra Bullock Yapımcılığındaki Çizgi Roman Uyarlaması "Reborn"un Senaristi Belli Oldu

    Bek Smith, Reborn'un senaryosunu yazacak.

    Yıldız oyuncu Sandra Bullock'un yapımcı koltuğunda bulunacağı çizgi roman uyarlaması "Reborn"dan yeni ayrıntılar geldi. Netflix bünyesinde geliştirilecek olan film projesinin senaryosunu kaleme alacak olan isimle anlaşma imzalandı. Bu isim ilk uzun metraj filminin senaryosunu yazacak olan Bek Smith olacak.

    The Lego Batman Movie'nin yönetmeni Chris McKay'in yönetmen koltuğuna oturacağı Reborn için harekete geçildi. Kick-Ass, Kingsman, Old Man Logan gibi çizgi roman serilerinden tanıdığımız Mark Millar ve Spawn çizgi roman serisinden tanıdığımız Gregg Capullo tarafından yaratılan ünlü çizgi roman serisi Reborn'dan uyarlanacak olan film, Bek Smith tarafından kaleme alınacak.

    Reborn çizgi romanlarının konusu ise şöyle: 80 yaşındaki Bonnie Black, Manhattan'da bir hastanede hayatını kaybeder. Bunun ardından hayata genç haliyle geri dönen kadın kendini Adystria adında bir yerde bulacaktır. Adystria, ölümden sonra yaşanan yerdir ve orada arkadaşları ile ailesi de bulunuyordur. Ama hiç ummadığı şeyler de karşısına çıkacaktır. Ejderhalar, canavarlar ve daha niceleriyle karşılaşan Bonnie Black'in kapısına bir de amansız bir savaş dayanmıştır. Burada eski dostlarıyla bir araya gelecek olan Bonnie'nin bulamadığı tek kişi, kendinden önce hayatını kaybeden kocası olacaktır. Bonnie, babası ve köpeğiyle birlikte, kocasını bulmayı kendine görev edinecektir.

    Netflix son olarak başka bir kadın kahraman odaklı çizgi roman uyarlaması olan The Old Guard'ı hayata geçirmişti. Reborn, kadın kahramanlı filmlere bir yenisini eklemiş olacak. Sandra Bullock'un Reborn'da rol alıp almayacağı konusunda bir açıklama henüz gelmedi. Ama Netflix ile Unforgiven isimli filmin yıldızı olması üzerine anlaşması bulunduğu biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top