Hesabım
    Jason Bateman, "Superworld" Filminin Yönetmeni Olacak

    Jason Bateman ve Mark Perez, Gus Krieger'ın romanını uyarlamak için iş birliği yapacak.

    Mark Perez ile Game Night'ta birlikte çalışan yıldız oyuncu Jason Bateman, ikinci kez senarist ile bir araya geliyor. Gus Krieger'ın Superworld isimli romanının senaryosunu Perez kaleme alacakken Bateman, filmin yönetmen koltuğuna oturacak.

    Ozark dizisinin ödüllü oyuncusu Jason Bateman, Game Night filminin senaryosunu kaleme alan başarılı isim Mark Perez ile yeni bir projeye imza atacak. İkili, Gus Krieger'ın yayınlanan son romanı olan Superworld'ü hayata geçirecek. Kitabın haklarını Warner Bros devraldı. Bateman, filmin yönetmenliğini ve Aggregate Prodüksiyon Şirketi altında yapımcılığını üstlenecekken Perez, senaryosunu yazacak. Superworld'ün yapımcılığında Bateman'a David Kanter eşlik edecek.

    Bu yaz aylarında bir sesli kitap olarak okuyuculara sunulan Superworld, 2038 yılında geçiyor. Ignatius Lohman haricinde Superworld'ün dünyasında yaşayan herkes bir süper güce sahiptir. Babası gezegenin en güçlü insanlarından biriyken Lohman, beyaz yakalı bir çalışan olarak yaşamını sürdürüyordur. Ama Lohman, gücü herkezin gücünü yok edebilecek olan biriyle mücadele etme şansı yakalayacaktır. Bu da ona yaşamında yeni bir sayfa açmasına yardımcı olacaktır. Superworld'ün atmosferi "İnanılmaz Aile" animasyonuna benzetiliyor.

    Jason Bateman'ı son olarak The Outsider ve Ozark dizisinde izlemiştik. Ayrıca gelecekte Clue isimli uyarlama filmin de yıldızı olacak. Bir dönem, Clue'nun yönetmenliği için Bateman ile görüşmeler yapılmış, ancak başarıyla sonuçlandırılamamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top