Hesabım
    Zack Snyder, Justice League'in Steppenwolf'unun Yeni Tasarımını Paylaştı

    Zack Snyder, Justice League'in tüm tasarımlarını değiştiriyor.

    Zack Snyder, HBO Max'te yayınlanacak olan yeni Justice League kurgusundan ayrıntılar paylaşmaya devam ediyor. Snyder bu kez de filmin kötü kahramanı Steppenwolf'un yeniden yapılan tasarımını paylaştı. Görüntü her ne kadar net olmasa da, fazlasıyla değişikliklerin olduğu biliniyor.

    Yönetmen Zack Snyder, yaptığı kampanyalarla ve ikna çalışmalarıyla Warner Bros'un Justice League'in yeniden kurgulanarak yayınlanmasına izin vermesini sağlamıştı. DC hayranlarının büyük ölçüde meraklı olduğunu gören Warner Bros, bir kez daha milyonlarca dolar harcayarak Justice League'in Snyder kurgusunu hayata geçiriyor. Tabii bu süreçte karakterler de değiştiriliyor. Joss Whedon'ın imzasını attığı Justice League'de filmin kötüsü Steppenwolf'a da el atıldı. Zack Snyder, karakterin yeni tasarımını resmi olarak paylaştı.

    Öncelikle Steppenwolf'un zırhında değişikliğe gidildiği görülüyor. Whedon'ın Steppenwolf daha insani bir görünüme sahipken, Snyder'ın Steppenwolf'u çizgi romandakinden biraz daha uzaklaştırılıp, heybetli hale getirilerek süper kötü halini almış gibi görünüyor. Justice League'de Steppenwolf'u Ciaran Hinds seslendiriyordu.

    Justice League'in esas kötüsünün yeni kurguyla birlikte Steppenwolf değil, Dark Seid olacağı biliniyor. Ayrıca Snyder'ın bu kadar büyük ilgiyi üzerine çekmesinin ardından beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı da merak ediliyor. Snyder, Justice League çekimleri sırasında büyük bir aile trajedisinin ortasında kendini bulmuştu. Kızının hayatını kaybetmesi üzerine yönetmen, projeden ayrılmış ve yerine Joss Whedon geçmişti. Bununla birlikte filmin tüm tonu değiştirilerek Marvel filmlerine benzetilmeye çalışılmış ve büyük bir tartışmaya neden olmuştu.

    Yeni Justice League filmi, 2021 yılı içerisinde HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top