Hesabım
    Robert Pattinson "Tenet" Setinden Kaçmaya Çalışırken, Nolan Yakalamış!

    Pattinson, The Batman çekimlerine gitmeye çalışırken Christopher Nolan tarafından yakalanmış!

    Önümüzdeki yılların en popüler oyuncularından birine dönüşmesi beklenen Robert Pattinson, hem Tenet hem de The Batman filmlerinin yıldızı oldu. Pattinson'ın yaptığı itirafa göre, Tenet'in yönetmeni Christopher Nolan o kadar temkinliydi ki, Pattinson'ın Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman'in kamera testi çekimleri için setten ayrılmasına izin vermemişti.

    Robert Pattinson, Irish Times'a röportaj verdi ve aynı anda yürütmet zorunda kaldığı Tenet ile The Batman arasında nasıl mekik dokuduğundan bahsetti. Yıldız oyuncu şu sözleri sarf etti: "Bu komik, çünkü Chris çektiği filmler konusunda çok ketum. Bu nedenle Chris'e gitmek zorunda olduğum Batman kamera testi konusunda yalan söyledim. Acil bir ailevi durumum olduğunu söyledim. 'Batman seçmelerine gidiyorsun, değil mi?' dedi."

    Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet, coronavirüs salgını ve sinemaların açılamamasının gişe kaygısına yol açması nedeniyle onlarca kez ertelemeye maruz kaldı. Son olarak ABD dışında tüm dünyada filmin Ağustos ayında vizyona girmesine karar verildi. Tarih olarak ise 26 Ağustos takvimlerde işaretlendi. Tenet'te Robert Pattinson'a John David WashingtonElizabeth Debicki, Aaron Taylor Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Clemence Poesy gibi isimler eşlik ediyor.

    The Batman'in ise çekimlerine şimdilik devam edilemiyor. Warner Bros'un 22 Ağustos tarihinde düzenleyeceği DC Fandome etkinliğinde The Batman ile ilgili yeni detayların verilmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top