Hesabım
    Martin Scorsese, "Killers of The Flower Moon"u 2021'de Çekecek

    Killers of The Flower Moon'un prodüksiyon tarihi belli oldu.

    Martin Scorsese'nin yeni filmi "Killers of The Flower Moon" için ne zaman harekete geçileceği resmi olarak açıklandı. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'yu bir araya getirecek olan Killers of The Flower Moon'un prodüksiyonu 2021 yılının ilk aylarında başlatılacak.

    IndieWire'ın haberine göre, Killers of The Flower Moon'un çekimleri 2021'in Şubat ayı içerisinde başlayacak. Filmin prodüksiyon hazırlıkları için Kasım ve Aralık ayları arasında ekibin Oklahoma'da hazırlıklara başlaması planlanıyor. Killers of The Flower Moon, 2017 yılında piyasaya sunulan David Grann'in kitabına dayanacak. Kitapta aktarılan bilgiler gerçeklere dayanıyor ve bir kurgunun bulunmadığı belirtiliyor.

    Killers of The Flower Moon'un konusu ise şöyle: Killers of the Flower Moon'da, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. 1920’lerde, Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.

    Martin Scorsese'nin yıldız oyuncuları Leonardo DiCaprio ve Rober De Niro ilk kez This Boy's Life'ta bir araya gelmişti. Son kez de 1996 yapımı Marvin's Room filminde birlikte izlemiştik. Yani bir kez daha ekranlar önemli bir ana şahitlik edecek gibi görünüyor. Killers of The Flower Moon'u 2022'nin Akademi Ödülleri'nde görme ihtimalimiz yüksek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top