Hesabım
    Ünlü Oyuncu Antonio Banderas, Koronavirüs'e Yakalandığını Açıkladı

    Koronavirüs'e yakalanan ünlülere bir yenisi daha eklendi

    İspanya ve Hollywood'un en önemli aktörlerinden olan, geçtiğimiz yıl Pedro Almodovar'ın çektiği "Dolor y Gloria" filmindeki performansıyla Oscar adayı olup, en iyi yıllarından birini geçiren Antonio Banderas, doğum gününde yaptığı açıklamada Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı ve sosyal medya hesaplarından açıklamayı yayınladı.

    İlk yıllarında Pedro Almodovar filmleriyle daha çok tanınan aktör, yönetmenle çalışmayı bırkmadı. Bir dönem Hollywod'a transfer olan ve aksiyon yıldızı olarak The Mask of Zorro, DesperadoAssasins gibi filmlerde rol aldı. Ödüllü filmler PhiladelphiaInterview with the Vampire, Evita'da da rol alan Banderas, şu sıralarda Hitman's Wife's Bodyguard ve video oyunu uyarlaması Uncharted'ın çalışmalarıyla meşgul.

    Koronavirüs'e yakalandığını doğum gününde açıklayan Banderas, "Bugün, 10 Ağustos, koronavirüsten kaynaklanan Covid-19 hastalığının testinin pozitif çıkmasının ardından 60. doğum günümü karantinadan sonra kutlamak zorunda olduğumu kamuoyuna duyurmak istiyorum.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top