Hesabım
    Yeni Netflix Filmi "All Together Now"dan Fragman Geldi

    Auli'i Cravalho'nun yıldızı olduğu All Together Now'dan fragman paylaşıldı.

    Moana karakteriyle tanıdığımız Auli'i Cravalho'nun yıldızı olduğu All Together Now'dan resmi olarak bir fragman paylaşıldı. Netflix'te izleyici karşısına çıkacak olan filmin fragmanında genç bir kızın annesiyle yaşadığı dramlar sonucunda hayatının tepetaklak olmasını izliyoruz. Amber, artık sarı okul otobüsünde yaşamaya başlayacaktır.

    Love SimonPaper Towns ve The Fault In Our Stars filmlerinin yapımcılarının hayata geçirdiği All Together Now'ın konusu ise şöyle: Amber Appleton, bir otobüste yaşamaktadır. Annesinin erkek arkadaşının onları kovmasından sonra Amber, annesi ve sadık köpekleri Boby Big Boy ile birlikte, annesinin kullandığı okul otobüsü 'Hello Yeloow'un arkasında kamp kurarlar. Umut ve iyimserlik prensesi olan Amber, kötü şeyleri kafasına takmamaktadır. O artık, alkolik annesi ve arkadaşlarının hayatını kurtarmaya odaklanır.

    All Together Now'ın senaryosu, uyarlamasıyla Oscar ödülü getiren Silver Linings Playbook'un yazarı Matthew Quick'in Sorta Like A Rockstar kitabından uyarlandı. Filmin yönetmenliğini Hearts Beat Loud, All The Bright Places, Hero, I'll See You In My Dreams gibi yapımlarla tanınan Brett Haley üstlendi.

    Filmin başrol oyuncusu Auli'i Cravalho, All Together Now'ı ve karakterini şu sözlerle anlattı: "Senaryoyu okuduğumda doğrudan onu düşündüm. Onu parıldayan biri olarak hayal ettim. Bir odayı aydınlatır. O özelliğe sahip. Ayrıca bana göre birçok kişinin fark etmediği bir derinliğe sahip. Her zaman iyi insanların yaşadığı kötü durumları anlatan What's Eating Gilbert Grape ve Good Will Hunting hakkında konuşurum. Ama sonunda kendilerini iyi hissederler. Bir şeyler kazanmış, dengeyi sağlamış, gerçekçi ve dürüst olurlar. Bu gerçekten bana önemli olduğunu hissettiriyor. 'Bence böyle güçlü bir karakteri anlatan What's Eating Gilbert Grape tarzında bir filmde rol alabilirim' diyordum."

    All Together Now'ın oyuncu kadrosunda Auli'i Cravalho'ya Justina Machado, Judy Reyes, Carol Burnett, Fred Armisen, Taylor RichardsonC.S. Lee gibi isimler eşlik ediyor. Film, Netflix'teki izleyicileriyle 28 Ağustos'ta buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top