Hesabım
    Serdar Gökalp ve Ege Kökenli Başrollü "Son Şaka"dan Teaser!

    Son Şaka'dan ilk ayrıntılar geldi!

    Macera ve komedi türündeki yerli film Son Şaka'dan ilk teaser paylaşıldı. M. Erkam Bülbül'ün yönetmen koltuğuna oturduğu filmin teaser'ında ünlü radyocu Serdar Gökalp'in yaptığı şaka sonucu başına gelen beklenmedik korkunç olaylara tanıklık ediyoruz.

    Kardeşim İçin Der'a ile tanınan Muhammet Erkam Bülbül'ün yönetmenliğini üstlendiği Son Şaka'nın konusu ise şöyle: Serdar, yaptığı telefon şakalarıyla ünlenen bir radyocudur. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayşen'e evlilik teklifi etmeye karar veren Serdar, bunun unutulmaz olmasını arzu eder. Evlilik teklifi etmek için yüksek prodüksiyonlu bir şaka planlayan Serdar, kendisini beklenmeyen durumların içinde bulur.

    Son Şaka'nın senaryosunu, daha önce Kardeşim İçin Der'a'da yönetmen Muhammet Erkam Bülbül ile iş birliğine giden Fatih Mutlu kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Serdar Gökalp'in yanı sıra Asla Vazgeçmem, Güneşin Kızları, Aykut Enişte, Yasak Elma, Taksim Hold'em gibi yapımlarla yıldızı parlayan Ege Kökenli; Gökay Müftüoğlu, Perihan Ünlücan, Kemal Başar, Özer Arslan, Bülent AlkışHikmet Körmükçü ve Osman Doğan yer alıyor.

    Filmin ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor. Ancak yakında sinemalarda göreceğimiz söylenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top