Hesabım
    Ezra Miller'ın Yazdığı "The Flash" Senaryosu, "Geleceğe Dönüş"e Benziyordu!

    Çizgi roman yazarı Grant Morrison, Ezra Miller'ın The Flash senaryosu hakkında konuştu.

    Ezra Miller, Warner Bros'un The Flash senaryosunu beğenmemesi üzerine kendi senaryosunu kaleme almıştı. Tüm dengeleri değiştirip Miller'ı işinden etme olasılığı bulunan senaryo, Warner Bros tarafından kabul edilmedi. Ama çizgi roman yazarı Grant Morrison'ın söylediklerine göre Miller'ın yazdığı senaryo adeta Back To The Future serisini andırıyordu.

    2015 yılından bugüne geliştirme aşamasında olan ve bir türlü hayata geçirilemeyen The Flash dosyası yeniden açıldı. O günden bugüne Seth Grahame-Smith ve Rick Famuyiwa gibi birçok yönetmen projeye dahil oldu ve ayrılmak durumunda kaldı. Senaryo, çok çocuk işi bulundu ve değiştirilme kararı verildi. Ezra Miller'ın hedefi, Grant Morrison ile birlik olup senaryoya daha karanlık bir ton vermekti. Ancak yeni senaryoyu Warner Bros beğenmedi ve yeniden başa dönüldü.

    Şimdi ise çizgi roman yazarı Grant Morrison, Ezra Miller'ın kaleme aldığı senaryodan bahsetti. Collider'ın haberine göre Morrison şu sözleri sarf etti: "Ezra Miller ve ben geçtiğimiz yıl bir senaryo yazdık. Ama ne tarz olduğunu biliyor musunuz? The Flash'in gerçekten iyi bir versiyonu olduğunu düşündük ve Flash kadar hızlı bir şekilde yazdık. Çünkü çok titizlikle hazırlanmıştı ve oldukça iyiydi. Birkaç taslaktan sonra mükemmel olabilirdi. Ama stüdyoların çalışma şekline göre bu tür şeyler gelir ve geçer. Sanırım 15 kişi farklı The Flash senaryoları yazdı. Şimdi iş ileri gidiyor gibi görünüyor, ama bizim senaryomuzla değil. Gerçekten iyiydi. Bununla ne yapacaklarını bilmiyorum. Ama iyiydi. Ve süper kahraman olayının çok farklı bir şekliydi. Daha çok Geleceğe Dönüş gibiydi. Süper kahraman filmi olması ikinci sırada gelirdi."

    Warner Bros'un The Flash planları konusunda elimizde hiçbir bilgi bulunmuyor. Filmin yönetmen koltuğuna Andy Muschietti oturacak ve 3 Haziran 2022'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top