Hesabım
    Fear Street Serisinin Hakları Disney'den Netflix'e Geçti!

    Fear Street, Netflix'te gösterime girecek.

    R.L. Stine'in kitaplarından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Fear Street üçlemesinin haklarının Disney'den Netflix'e devredilmesine karar verildi. Fear Street, sinemalarda gösterime girmek yerine önümüzdeki yaz aylarında doğrudan Netflix online streaming platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    Kyle Killen'ın senaryosunu kaleme aldığı Fear Street filminin haklarının Netflix'e geçtiği resmi olarak açıklandı. Fear Street aslında Fox'un dağıtımcılığıyla izleyicileriyle buluşacaktı. Ancak Netflix ile Nisan ayında ilk bakış anlaşması imzalandı. Bu anlaşmanın sonucunda Netflix, tüm filmlerin haklarını devralmak istedi.

    Fear Street serisinin ilk filmi, 1994 yılında geçen bir hikayeye odaklanıyor. Bir grup genç, Ohio, Shadyside kasabasında yaşanan korkunç olayları keşfetmeye başlar. Gençler bir süre sonra cinayetlerin esas hedefi haline gelecektir. Bu trajik hikayenin geçmişi 1600'lü yıllara doğru gidecektir.

    Fear Street üçleme kitap serisi 1989 yılında ilk kez okuyucularıyla buluşmuştu. Filmin yönetmenliğini Honeymoon filmiyle tanıdığımız Leigh Janiak üstlendi. Ayrıca Janiak, ikinci Fear Street filminin de yönetmen koltuğunda oturacak. Fear Street'in oyuncu kadrosunda Community'nin yıldız oyuncusu Gillian Jacobs; Stranger Things'in başarılı oyuncusu Sadie Sink; Ashley Zukerman, Charlene Amoia, Kiana Madeira, Emily BrobstMcCabe SlyeOlivia Welch, Emily Rudd gibi isimler bulunuyor.

    Fear Street'in yazarı R.L. Stine, aynı zamanda Goosebumps kitaplarıyla da biliniyor. Ayrıca korku türünde olup gençlere hitap eden birçok çizgi romanıa imzasını atmış bulunuyor. Fear Street üçlemesinin ilk filminin 2021 yılının yaz aylarında Netflix'te gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top