Hesabım
    "Pretoria'dan Kaçış"tan Yeni Fragman Geldi!

    Daniel Radcliffe'li Escape From Pretoria, sinemalarda gösterilecek.

    Daniel Radcliffe ve Daniel Webber'ın başrolünü paylaştığı "Pretoria'dan Kaçış"tan altyazılı bir fragman paylaşıldı. Sinemalarda gösterilecek olan Escape From Pretoria, Afrika Ulusal Kongre Başkanı Nelson Mandela zamanlarına götürüyor. Kahramanlarımız yüksek güvenlikli bir hapishaneden kaçmak için büyük bir maceraya atılıyorlar.

    Tim Jenkin'in 2003'de yayınlanan Inside Out: Escape from Pretoria Prison isimli kitabından uyarlanan Escape from Pretoria, 1970'lerde yasaklı organizasyonlar adına ilan üretip dağıtma suçundan yargılanan Jenkin'in tutuklanması ve kaçısını konu alıyor. Film, 12 yıl ceza almasının ardından kendisi gibi tutuklu arkadaşları Alex Moumbaris ve Stephen Lee ile yüksek güvenliği ile bilinen hapishanelerden biri olan Pretoria'dan kaçmayı başaran ekibin hikayesini anlatıyor.

    Escape From Pretoria'nın yönetmen koltuğunda The Longest Drive, Going Up, Woyzeck, Get Away gibi yapımlarla tanınan Francis Annan bulunuyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan biyografik filmin oyuncu kadrosunda Harry Potter filmlerinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe'in yanı sıra The Punisher, The Dirt, 11.22.63 gibi yapımlarda karşımıza çıkan Daniel Webber; Harry Potter and The Sorcerer's Stone, Enemy of The State, Michael Collins, The Last Kingdom, Mary Queen of Scots gibi yapımlardan tanıdığımız Ian HartNathan PageStephen HunterMark Leonard Winter gibi isimler bulunuyor.

    Film, dünya prömiyerini 2020'nin Şubat ayında Glasgow Film Festivali aracılığıyla yapmıştı. Yapım ülkesi olan İngiltere'de Mart ayı içerisinde izleyici karşısına çıkan Escape From Pretoria, ülkemizdeki izleyicileriyle 18 Eylül 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top