Hesabım
    İpek Tugay, Bosphorus Film Lab'in Direktörü Oldu!

    Boğaziçi Film Festivali kapsamındaki Bosphorus Film Lab'in yeni direktörü duyuruldu.

    8. Boğaziçi Film Festivali kapsamında bulunan Bosphorus Film Lab'in yeni direktörü resmi olarak açıklandı. Duyuruya göre Bosphorus Film Lab'in direktörü İpek Tugay olacak. Lab'in Pitching Platformu’nda yarışan bir projeye TRT Ortak Yapım Ödülü bir başka projeye ise Postbıyık Renk Düzenleme Ödülü takdim edilecek.

    Bosphorus Film Lab'in yeni direktörünün İpek Tugay olduğu resmi olarak açıklandı. Tugay, 2015’de Toronto Uluslararası Film Festivali süresince düzenlenen Turks at TIFF'in direktörü yardımcılığı görevini üstlenmişti. Sonrasında ise Zeynep Atakan'ın yapım şirketi olan ZeynoFilm'de çeşitli projelerde çalıştı. Tugay, Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi olan Ahlat Ağacı'nın proje koordinatörlüğü, Elia Suleiman imzalı Burası Cennet Olmalı'nın Türkiye'deki yürütücü yapımcılığı gibi görevleri yerine getirmişti. Ayrıca bir ortak yapım ve proje geliştirme marketi olan Antalya Film Forum'da çalıştı.

    Boğaziçi Film Festivali'nin Bosphorus Film Lab'i için başvurular 4 Eylül'e kadar yapılabilecek. Başvurular www.bogazicifilmfestivali.com üzerinden kabul edilecek. Lab, 24 ve 29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Work in Progress kapsamında yer alan projeler de 25.000 TL'lik ödüllerin sahibi olacak. Bosphorus Film Lab kapsamında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü ile CGV Mars Dağıtım Ödülü sahiplerini bulacak.

    8. Boğaziçi Film Festivali ise 23 Ekim ile 30 Ekmi tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival sonunda her kategoride layık görülen isimler ve filmlere ödülleri takdim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top