Hesabım
    Elisabeth Moss, Blumhouse Filmi ‘Mrs. March’ın Başrolünde!

    Moss, The Invisible Man'den sonra yine bir gerilimde yer alacak

    Korku filmi “The Invisible Man” macerasından yeni çıkan Elisabeth Moss, Blumhouse'la yeniden bir araya geliyor. Emmy ödüllü aktris ve Love and Squalor Pictures yapım şirketi, henüz yayınlanmamış olan “Mrs. March" kitabın uzun metrajlı film uyarlaması için çalışıyor. Moss, filmde aynı zamanda, yazar kocasının en son kitabındaki ana karaktere dayandığından şüphelenmeye başladığı gerçekliği keşfetmeye başlayan ve psikolojisi bozulmaya başlayan bir kadını canlandıracak. 

    Kitabın yazarı Virginia Feito, “Mrs. March”ın senaryosunu da yazacak. Moss yaptığı açıklamada, "Virginia’nın romanını bir oturuşta okudum ve o kadar etkilendim ki Mrs. March’ı oynamam gerektiğini biliyordum. Bir karakter olarak büyüleyici, karmaşık ve son derece insani. Dişlerimi ona batırmak için sabırsızlanıyorum. Mrs. March, Love And Squalor Pictures'ın yapmak için inşa edildiği türden, kadın liderliğindeki ilgi çekici ve meydan okuyucu bir proje. Şirket olarak ilk çıkışımızı yapmaktan ve Blumhouse'la ortaklık kurmaktan dolayı heyecanlıyız." dedi.

    7 milyon dolarlık bir bütçeyle üretilen "The Invisible Man", bu yıl açıldığında muazzam iş başardı ve dünya çapında 130 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Moss’un en ünlü çalışmaları arasında “Mad Men” ve “The Handmaid’s Tale” sayılabilir. Blumhouse, "The Purge" devam filmi ve Jordan Peele’in "Get Out" filminin yapımcılığını üstlendi.

    Mrs. March adlı roman, Ağustos 2021'de Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlanacak. Moss ve Lindsey McManus, Love and Squalor Pictures adına yapımcılığını üstlenecek. Feito, Carla Hacken ve Bea Sequeira yönetici yapımcı olarak projede yer alacak. Filmin çekimleri için en olası tarih 2021 yazı gibi görünüyor ama kitabın satışının üzerinden biraz zaman geçmesi beklenirse bu süre daha da uzayabilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top