Hesabım
    Lulu Wang, Kore-eda Filmi "Benim Babam Benim Oğlum"u Uyarlayacak

    Lulu Wang, Kore-eda filminin İngilizce uyarlamasını yapacak.

    Farewell filmiyle büyük bir çıkış yakalayan yönetmen Lulu Wang, yeni bir proje için imza atmış bulunuyor. Açıklananlara göre Wang, usta yönetmen Hirokazu Kore-eda'nın 2013 yapımı "Like Father Like Son" filmini İngilizce olarak uyarlayacak. Bir Japon aile dramı olan Benim Babam Benim Oğlum'un uyarlaması Focus Features bünyesinde hayata geçirilecek.

    Cannes Film Festivali'nden iki ödüle layık görülen Like Father Like Son, İngilizce bir filme uyarlanıyor. Farewell'in ardından The Expatriates dizisini çekmeye hazırlanan Lulu Wang, Like Father Like Son'ı uyarlayan isim olacak. Filmin yapımcılarından biri Josh McLaughlin olacakken senaryoya tiyatro oyunu yazarı Sarah Ruhl imzasını atacak.

    Lulu Wang, bir Kore-eda filmini uyarlayacak olması konusunda ve filmi hakkındaki bilgilerin internete sızdırılmaya başlanması konusunda sosyal medya üzerinden şu sözleri sarf etti: "Projelerden bilgi sızdırılması çok kötü. Çünkü içeriğin tamamı bu değil ve perspektife zarar veriyor. İnsanlar yönetmenin üzerinde çalıştığı şey hakkında bilgi istiyorlarsa, işe dahil olan sinemacılara sormalılar. Tutkularım konusunda her zaman şeffaf olmuşumdur. Not: Yeniden çekimlere inanmıyorum. Şimdilik bunu burada bırakacağım."

    Lulu Wang'in imzasını atacağı uyarlama filmin orijinali olan Soshite chichi ni naru'nun konusu şöyleydi: Bu bir iş adamının hikayesi, para ve başarı hırsıyla gözleri kararmış kendini bile görmeden önüne gelen herşeyi ezip geçecek bir hırsla yaşamaktayken birdenbire onu vuran varoluşçu krizin öyküsü... Hayatının ne kadar anlamsız olduğunu en yakınındakilerin bile farkında olmadığının farkına varan adam için bu krizin başlamasına neden olan şeyler, 6 yıldır aslında bir başkasının oğlunu büyüttüğünün farkına varması, gerçek oğlunun doğum esnasında değiştirilmiş olduğunun farkına varması olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top