Hesabım
    Logan Lerman ve Asa Butterfield, "College Republicans"ta Buluşuyor

    James Schamus'un College Republicans filminin kadrosu şekilleniyor.

    Indignation'ın yönetmeni James Schamus yeni bir filmi hayata geçirmek için harekete geçti. College Republicans adını alan filmin başrollerini genç yıldız oyuncular Logan Lerman ve Asa Butterfield'ın paylaşacağı resmi olarak açıklandı. 

    A Prayer Before Dawn, Alone In Berlin, Happiness ve daha onlarca önemli filmin yapımcılığını üstlenen James Schamus'un yönetmen koltuğuna oturacağı College Republicans'ın ilk detayları belli oldu. Billions dizisinin yazarı Wes Jones'ın senaryosunu kaleme aldığı College Republicans, 1973'ün yaz aylarında geçecek. Amerika'nın en kirli seçim zamanı olan bu dönemde Ulusal Üniversiteli Cumhuriyetçiler Komitesi'nin başkanlık koltuğuna geçmek için gizli işler çeviren iki kişiyi odağına alacak. Başkan olmaya çalışan Karl Rove ve onun kesinlikle güvenilmez reklam yöneticisi Lee Atwater oy çalmak için bir yolculuğa çıkarlar. Amerika siyasetinde önemli yerlere sahip olan Paul Manafort, Roger Stone, Jeff Sessions gibi Cumhuriyetçi isimler de ikilinin hedefi olacak. Ama Atwater öyle biriyle tanışır ki kariyerini alt üst edecek hareketler yapmak zorunda kalacaktır.

    College Republicans'ın oyuncu kadrosunda yer alacak olan iki isim şu an için belli durumda. Saksı Olmanın Faydaları, Fury, Hunters gibi yapımların yıldızı Logan Lerman ve Sex Education'ın başarılı oyuncusu Asa Butterfield başrolü üstlenecek. Logan Lerman daha önce de yönetmen James Schamus ile birlikte Indignation filminde çalışmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top