Hesabım
    "Tenet"ten Yeni Karakter Posterleri Paylaşıldı!

    Tenet'ten 12 yeni poster geldi.

    John David Washington ve Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı Tenet'ten 12 yeni afiş paylaşıldı. Afişlerde karakterlere daha yakından göz atıyoruz ve bizleri bekleyen büyük ve ciddi bir maceranın olduğunu görüyoruz. Christopher Nolan da dahil olmak üzere tüm dünya filmin vizyona girmesini heyecanla bekliyor. Ayrıca Tenet'in, sinemaların geleceğini belirleyeceği de düşünülüyor.

    Tenet, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir kahramanın hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan kahraman, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır. Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahraman, casusun alacakaranlık dünyasında zorlu bir yolculuğa çıkar.

    Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Tenet, coronavirüs salgını ve sinemaların açılamamasının gişe kaygısına yol açması nedeniyle onlarca kez ertelemeye maruz kaldı. Son olarak ABD dışında tüm dünyada filmin Ağustos ayında vizyona girmesine karar verildi. Tarih olarak ise 26 Ağustos takvimlerde işaretlendi. Ayrıca Nolan ve Warner Bros'un kesinlikle filmin streaming platformlarında yayınlanmasına karşı oldukları biliniyor. Tenet'te Robert Pattinson'a John David WashingtonElizabeth Debicki, Aaron Taylor Johnson, Kenneth Branagh, Michael CaineClemence Poesy gibi isimler eşlik ediyor.

    Tenet, Türkiye'deki izleyicileriyle 26 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşacak. Ayrıca bir diğer Nolan filmi olan Inception, 10. yılının kutlanması amacıyla yeniden vizyona girecek. Tenet'in vizyon tarihinden bir süre önce Inception'ın gösterime sunacak olmasının, sinemalarda nabız yoklaması olarak algılanacağı düşünülüyor.

    Tenet

    John David Washington

    Tenet

    Tenet

    Tenet

    Kenneth Branagh

    Tenet

    Elizabeth Debicki

    Tenet

    Robert Pattinson

    Tenet

    Robert Pattinson

    Tenet

    John David Washington

    Tenet

    Robert Pattinson ve John David Washington

    Tenet

    John David Washington ve Robert Pattinson

    Tenet

    Elizabeth Debicki

    Tenet

    John David Washington ve Robert Pattinson

    Tenet

    John David Washington

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top