Hesabım
    "Avatar" Devam Filminden James Cameron'lı Set Fotoğrafı!

    Avatar serisinden yeni ayrıntılar geldi.

    Gelmiş geçmiş en büyük gişeye sahip olan filmlerden biri olan Avatar'ın devam filmlerinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Filmin yapımcı Jon Landau, setten iki yeni fotoğraf paylaştı. Bunlardan birinde James Cameron'ı Avatar'ın önemli mekanlarından biri olan High Camp Bio Lab'de görüyoruz. Çekimler Yeni Zelanda'daki stüdyolarda sürdürülüyor.

    Avatar'a dört yeni devam filmi geliyor. Ancak coronavirüs salgınının sinema sektörüne büyük etki etmesi nedeniyle serinin vizyon tarihi de birer yıl ileriye alındı. Çok uzun süreler boyunca yeni filmleri bekleyeceğiz gibi görünüyor. Bu sırada da çekimler devam ediyor. Salgının hızlı şekilde kontrol altına aldığı ülkelerden biri olduğu Yeni Zelanda, Hollywood film ekiplerini güvenli bir şekilde ülkeye davet etmişti. Bunun üzerine Avatar ekibi de Yeni Zelanda'ya taşınmıştı. Şimdi ise setten iki yeni görsel paylaşıldı. Jon Landau, şu paylaşımını şu sözlerle yaptı: "High Camp Biyoloji Laboratuvarı setimiz Yeni Zelanda'da bulunuyor. Jim, çekimlerden önce seti inceliyor. Yaptıkları sanatsal çalışmalarda gösterdikleri özen için Kiwi ekibine selamlarımı iletiyorum."

    Avatar 2'de orijinal filmden tanıdığımız Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler yeniden karşımıza çıkacak. Devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor. Yeni açıklamalara göre Disney'in vizyon tarihi değişti. Bu takvime göre Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde; Avatar 3, 20 Aralık 2024 tarihinde; Avatar 4, 18 Aralık 2026 tarihinde ve Avatar 5, 22 Aralık 2028 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Avatar 2, Sully ailesini odağına alacak. Evlerini terk etmek zorunda kalan Jake ve Neytiri, Pandora'nın dışına çıkacak ve yeni yerler keşfedeceklerdir. Bu yeni yerler suyun altında büyük bir maceraya açılmalarına neden olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top