Hesabım
    Euphoria'nın Yıldızı Barbie Ferreira'nın Başrol Olduğu "Unpregnant"tan Fragman!

    HBO Max filmi Unpregnant'tan fragman paylaşıldı.

    HBO Max, merakla beklenen gençlik filmlerinden biri olan Unpregnant'tan fragman paylaştı. The Edge of Seventeen'in yıldızı Haley Lu Richardson ile Euphoria'nın beğenilen ismi Barbie Ferreira'nın buluştuğu Unpregnant'ın fragmanında iki genç kızdan birinin hamile olduğunu öğrenmesi sonucunda eğlenceli olduğu kadar dramatik de olan bir yolculuğa çıktıklarını görüyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: Unpregnant, hamile olduğunu öğrenen bir gencin hikayesini konu ediyor. 17 yaşındaki Veronica’nın hayatı, hamile olduğunu öğrenmesiyle bambaşka bir hal alır. Bu haber Veronica’nın gelecekle ilgili hayalleri, kariyeri için tehdit oluşturur. Erkek arkadaşından ayrılan ve anne olmaya hazır olmayan Veronica, kürtaj olmaya karar verir. Ancak Veronica reşit olmadığı için ebeveynlerinin kürtaj için izin vermesi gerekir. Ailesinden kürtaj için onay alamayan Veronica’nın hamileliğine son verebilmesi için 900 mi ötedeki New Mexico’ya gitmesi gerekir. Çaresiz kalan Veronica, kürtaj olabilmek için en yakın arkadaşı Bailey ile birlikte 14 saat sürecek bir yolculuğa çıkar.

    Rachel Lee Goldenberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu Jenni Hendriks'in yazdığı kitaptan uyarlayan isimler arasında Goldenberg, Bill ParkerJennifer Kaytin Robinson ve Ted Caplan bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Haley Lu Richardson ve Barbie Ferreira'nın yanı sıra Giancarlo Esposito, Mary McCormack, Breckin Meyer, Sugar Lyn Beard, Ramona Young gibi isimler bulunuyor.

    Unpregnant'ın konusu, Sundance Film Festivali ve ödül sezonunun yıldızlarından Never Rarely Sometimes Always'e benzetiliyor. Ama Unpregnant'ın diğer filmden birkaç ton daha hafif olduğu görülüyor. Film, 10 Eylül 2020 tarihinde HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top