Hesabım
    Yayın Tarihi Belli Olan Korku Komedi ‘Bad Hair’dan Fragman!

    Bad Hair, Sundance'in gece yarısı bölümü açılış filmiydi

    Justin Simien’in Sundance Film Festivali'nin Gece Yarısı Bölümü açılış filmi olan “Bad Hair”, perşembe günü ilk fragmanını yayınladı ve Hulu, filmin 23 Ekim'de yayın platformunda prömiyer yapacağını duyurdu. Bir dakikalık teaser, Los Angeles merkezli yönetici asistanı Anna'yı tanımamızı sağlıyor. Anna, kuaförün önünde bayılıyor, bu arada uğursuz bir müzik ve karanlık sinematografi artan gerilimi gösteriyor.

    Kuaför Virgie, (Laverne Cox) karavanda, "Müşteriler bu şeyi sihir olarak kullanıyor" diye fısıldıyor. "Biliyorsunuz, Hindistan'ın bazı bölgelerinde, kadınların saçları en değerli şey" diye de ekliyor. “Dear White People”ın yönetmeninden, 1989'da geçen hikaye bolca korku ve hicivsel anlar vaat ediyor.  Filmin odağında ilginç maceralar yaşayan Anna karakterini görüyoruz. 

    Simien, bu projede toplumun görünüşe verdiği anlamsız tepkiler hakkında bir tartışma başlatmayı amaçlıyor. "Bu filmi bir grubu düşünerek yaptım. Siyahi kadınları. Siyah kültürüne takıntılı olan ama onlara hiçbir şey vermeyen bir sistemi sorgulamayı umuyorum. Siyah kadınları ötekileştiren ve ezen sistemi" dedi. Simien, "hair horror" olarak kabul edilen bir film alt türünü izledikten sonra, hikayeyi oluşturmak için ilham aldığını da söyledi. Başarılı yönetmen sözlerine şöyle devam etti ve “Bize sistem hakkında düşünmek için sadece bir veya iki seçenek veren bir şey yapmak istedim. Bu sistemi ele almak istedim ve bunu yapmanın gerçekten eğlenceli bir yol olacağını düşündüm" dedi.

    “Bad Hair” filminde Elle Lorraine, Vanessa Williams, Lena Waithe, Laverne Cox, Jay Pharoah, Kelly Rowland, Blair UnderwoodJames Van Der Beek ve Usher Raymond rol alıyor. Simien'le birlikte, Julia Lebedev, Angel Lopez ve Eddie Vaisman filmin yapımcılığını üstlendi. Yönetici yapımcılar arasında ise Leonid Lebedev, Oren Moverman ve Alex G. Scott yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top