Hesabım
    "Anka Yükseliyor: Paralimpik Oyunları'nın Hikayesi"den Fragman Geldi!

    Rising Phoenix, Paralimpik Oyunları'nda mücadele veren sporcuların hikayesini anlatacak.

    Paralimpik Oyunları'nda mücadele veren sporcuların hikayesi, "Anka Yükseliyor: Paralimpik Oyunları'nın Hikayesi" belgesel filmi aracılığıyla anlatılıyor. Nasıl olağanüstü bir performans sergilediklerini gözler önüne sermeyi amaçlayan filmin fragmanında, dünyayı değiştirmeye çalışan engelli sporcuların çalışmalarına tanıklık ediyoruz. Belgesel film, Netflix'te gösterimini yapacak.

    Anka Yükseliyor: Paralimpik Oyunları'nın Hikayesi'nde, engelliler için uluslararası bir spor yarışması olan ve dünyanın en büyük üçüncü spor etkinliği haline gelen Paralimpik Oyunları mercek altına alınıyor. 2. Dünya Savaşı’ndan kısa bir süre sonra ortaya çıkan Paralimpik Oyunları, insanların engelliler, çeşitlilik ve performans hakkındaki düşüncelerini değiştiriyor.

    Rising Phoenix belgesel filmi, dünyaca ünlü paralimpik sporcularının röportajlarına da yer veriyor. Aralarında Bebe Vio, Ellie Cole, Jean-Baptiste Alaize, Matt Stutzman, Jonnie Peacock, Cui Zhe, Ryley Batt, Ntando Mahlangu ve Tatyana McFadden bulunuyor. Rising Phoenix'in yönetmenliğini Ian Bonhôte ve Peter Ettedgui üstleniyor. Greg Nugent, John Battsek ve Tatyana McFadden ise filmin yürütücü yapımcıları olarak görev alıyor.

    Türkçe adıyla Anka Yükseliyor: Paralimpik Oyunları'nın Hikayesi, Netflix'teki izleyicileriyle 26 Ağustos tarihinde buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top