Hesabım
    Netflix, Extraction'ı Yeniden Çeken Nijeryalı Çocuklara Hediye Gönderdi!

    Düşük bütçeli Extraction yapıldı!

    Netflix'in dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Extraction'ın düşük bütçeli versiyonu çekildi. Nijeryalı çocuklar, Haziran ayında çektikleri videoyu paylaştı ve büyük bir ilgiyi üzerlerine geçtiler. 500 binin üzerinde beğeni ve retweet alan paylaşımları, Netflix'in eline ulaştı. Netflix ise bu başarıyı sonuçsuz bırakmadı ve hediyeler gönderdi.

    Nijeryalı iki erkek kardeş olan Muiz ve Malik Sanni çok beğendikleri Extraction filminin yeni bir versiyonunu çekti. Biri 10, biri 15 yaşında olan iki kardeş Ikorodu'daki boş zamanlarını bu şekilde değerlendirmişlerdi. Edinilen bilgilere göre iki küçük kardeş, çekim teknikleri için 23 yaşındaki büyük kardeşleri Babatunde'den yardım aldılar. Böylece Extraction fragmanının düşük bütçeli versiyonunu hayata geçirip başta Youtube kanalları ve Twitter hesaplarında olmak üzere sosyal medyada yaydılar. Ayrıca Extraction'ın bu düşük bütçeli versiyonunu, filmin yazarı Joe Russo da sosyal medya üzerinden paylaşarak destek vermişti. Joe Russo, Russo Kardeşler'in Twitter hesabı üzerinden, Muiz ve Malik'i Extraction 2'nin galasına davet etti.

    Netflix, iki kardeşim bu video için gösterdiği büyük çabayı görmüş olmalı ki, Muiz ve Malik'e birsürü hediye gönderdi. Yeni filmler çekebilmeleri için teknik ekipman sahibi olan kardeşler, ileride daha iyi yapımlarla karşımıza çıkabilir gibi görünüyor. 

    Extraction'ın yönetmenliğini Sam Hargrave üstlenirken filmin yıldızı Chris Hemsworth olmuştu. Söylenenlere göre ikinci film için yakında harekete geçilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top