Hesabım
    Sekiz Blumhouse Filmi, Amazon'da Gösterime Girecek

    Blumhouse ve Amazon, yeni bir anlaşmaya imza attı.

    Jason Blum'un kurucusu olduğu Blumhouse prodüksiyon şirketi ve Amazon büyük bir anlaşmaya imza attı. 8 filmlik anlaşmada, Blumhouse'un düşük bütçeli yeni indie korku filmlerinin Amazon'da yayınlanacağı resmi olarak açıklandı. Bu filmlerin isimleri ve gösterim tarihleri de belirlendi.

    Görünmez Adam, Hayal Adası, Cadılar Bayramı, Kapan, Lanet gibi korku sineması için önemli yapımları hayata geçiren Blumhouse, Amazon ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Açıklamalara göre Blumhouse'un 8 düşük bütçeli korku filmi Amazon üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Bu filmlerden Peter Sargard, Mireille Enos ve Joey King'in yıldızı olacağı The Lie; Mamoudou Athie ve Phylicia Rashad'ın yıldızı olacağı Black Box 6 Ekim tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Elan Dassani ve Rajeev Dassani'nin yönetmeni olduğu Evil Eye ve ilk uzun metraj filmini hayata geçiren Zu Quirke'nin yönetmen koltuğunda bulunduğu Nocturne 13 Ekim'de Amazon'daki yerini alacak.

    The Lie, annesi ve babası henüz ayrılan bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Kayla'nın arkadaşı Brittany ortadan kaybolur ve bir anda gözler Kayla'ya çevrilecektir. Black Box filmi trajik bir trafik kazasından kurtulduktan sonra hafızasını geri kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Evil Eye, kızının erkek arkadaşının şeytani bir geçmişinin olduğunu öğrenen bir babanın hikayesini anlatıyor. Son olarak Nocturne, elit bir müzik akademisinde eğitim gören çekingen bir öğrenciyi odağına alıyor.

    Son olarak Blumhouse bünyesinde bulunan Halloween devam filmleri ertelemeye maruz kalmıştı. Coronavirüs nedeniyle Blumhouse filmleri de dahil olmak üzere birçok film streaming platformlarına yönlendirildi. Amazon ve Blumhouse arasındaki anlaşma da salgının yeni normallerine alışma sürecinden geçiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top