Hesabım
    Weezer, Keanu Reeves'li "Bill & Ted Face The Music" İçin Soundtrack Yaptı!

    Weezer'ın Bill & Ted Face The Music soundtrack'i yayınlandı!

    Bill & Ted Face The Music, yılın en çok beklenen yapımlarından biri olarak yerini alıyor. Keanu Reeves ve Alex Winter'ın başrolünde bulunduğu fantastik müzikal filmin soundracki resmi olarak paylaşıldı. Ünlü rock müzik grubu Weezer, Beginning Of The End adıyla Bill & Ted Face The Music için bir şarkı besteledi. Şarkının klibinde Bill & Ted Face The Music'ten kısa sahneler görüyoruz.

    Popüler rock müzik grubu Weezer, Bill & Ted Face The Music için bir şarkı besteledi ve şarkı için çekilen klip yayınlandı. Dünyanın sonuna doğru bir yolculuk yaptığımız klip, filmden ipuçlarını da taşıyor. Ayrıca filmin yıldızları Keanu Reeves ve Alex Winter da Bill ve Ted karakterleriyle klibe konuk oldular.

    Dean Parisot'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Bill & Ted's Excellent Adventure ve Bill & Ted's Bogus Journey filmlerinin uzun yıllar sonrasında tekrar izleyiciyle buluşacak olan ikiliyi bu kez yetişkin bireyler olarak izleyeceğiz. Rock müziğe duydukları tutku ekseninde birlikte birçok deneyimi paylaşan yakın dostlar halen daha arkadaşlıklarını sürdürmektedir. Bill ve Ted bu kez gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaratacakları ve sonrasında geleceğe gidip işe yarayıp yaramadığını kontrol edecekleri yeni bir maceraya adım atıyorlar.

    Bill & Ted Face The Music'te Keanu Reeves'in canlandırdığı Ted karakterinin kızı Billie'yi Brigette Lundy Paine canlandırırken Alex Winter'lı Bill'in kızı Thea'ya Samara Weaving hayat verecek. Orijinal filmlerde yer alan Death karakterini burada da göreceğiz ve bir kez daha William Sadler bu rolün sahibi olarak karşımıza çıkacak. Bill & Ted Face The Music'in oyuncu kadrosunda ayrıca Kid CudiHolland TaylorJayma MaysAnthony Carrigan gibi isimler yer alıyor.

    Film, 28 Ağustos tarihinden itibaren VOD olarak izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top