Hesabım
    Şeytani Bebek Annabelle, Warren Çiftinin Müzesinden Kaçmamış!

    Tony Spera, Ed ve Lorraine Warren hakkında konuştu.

    The Conjuring serisine ilham veren Ed ve Lorraine Warren çiftinin araştırma konusu olan Annabelle bebeği yeniden günyüzüne çıktı. Filmlerde şeytani bir oyuncak bebek olarak bilinen Annabelle, Warren çiftinin ruhani eşyaları biriktirdiği The Occult Müzesi'nde tutuluyor. Çiftin damadı olarak tanınan Tony Spera, Annabelle'in müzeden kaçmış olduğuyla ilgili dedikodulara Youtube üzerinden cevap verdi.

    Annabelle'in şimdiye kadar çekilmiş 3 solo filmi bulunuyor. Annabelle, Annabelle: Kötülüğün Doğuşu ve Annabelle 3'ün ardından devam filminin gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Wikipedia'nın Annabelle ile ilgili olan sayfasında Annabelle'in The Occult Müzesi'nden kaçtığıyla ilgili bir güncelleme gündeme getirildi. Bunun üzerine tüm internet dünyası yerinden oynadı denilebilir. Ed ve Lorraine Warren çiftinin damatları Tony Spera ise bu konuya açıklık getirdi. Spera'nın Youtube üzerinden paylaştığı videoda şu sözlere yer verildi: "Size bir şey söylemek için buradayım. Bunu duyup duymadığınızı bilmiyorum; ama Annabelle kaçmadı. Annabelle canlı -canlı dememeliydim-. Tüm kötü şöhretiyle birlikte Annabelle burada. Hiç müzeden kaçmadı. Hatırlarsanız burada yüksek teknoloji güvenliğe sahibim. Eğer Annabelle buradan ayrılsaydı hemen bir şeyler olduğundan ya da birinin içeri girdiğinden haberim olurdu."

    Spera, kamerayı Annabelle'e yönelterek şaka yapmayı ihmal etmedi: "Annabelle burada. Hiçbir yere gitmedi. Tatile çıkmadı. First Class koltuklarla uçup erkek arkadaşını görmeye gitmedi. Burada olduğunu bildiğinize göre dedikoduları bir kenara bırakalım. Tüm endişeleri anlıyorum. Eğer Annabelle oynayacağı bir şey bulamayıp gitseydi ben de endişeli olurdum."

    Ed ve Lorraine Warren çifti birçok filmin ilham kaynağı oldu. Conjuring serisinin üçüncü filmi, çifte gelen metafizik vakalardan birini konu edinecek. Annabelle bebeği de filmdeki müzelerinde yer almaya devam edecek. Ancak bir süreliğine bebeğin hikayesinin geri planda kalacağını tahmin edebiliriz. Gelecek Korku seansı filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do This, 4 Haziran 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top