Hesabım
    "Proje"de Machine Gun Kelly'ye Ne Oldu?

    Netflix, Proje filminden kamera arkası videosu yayınladı.

    Jamie FoxxJoseph Gordon-Levitt ve Dominique Fishback'in başrolünü paylaştığı Power Project, Netflix'teki izleyicileriyle geçtiğimiz Cuma günü buluşmaya başladı. Şimdi ise Machine Gun Kelly'nin canlandırdığı Newt karakteriyle ilgili bir kamera arkası videosu paylaşıldı. Karakterin vücut makyajının nasıl yapıldığıyla ilgili ipuçları verildi. Karakter, filmde alevler içerisinde görülüyordu.

    Aksiyon filmi tutkunlarından büyük ilgi gören Proje filminin konusu ise şöyle: New Orleans sokaklarında gizemli bir hap ile ilgili söylentiler yayılır. Hapı kullananlarda birbirinden farklı süper güçler ortaya çıkmaktadır. Ancak kimse hapı kullanana kadar neler olacağını bilemez. Hapı kullananlardan bazıları görünmezlik, özel bir cilde sahip olmak gibi güçler elde ederken bazılarında da ölümcül reaksiyonlar ortaya çıkar. Hapın şehirde yayılması, bölgenin suç oranında ciddi bir artışa neden olunca yerel bir polis harekete geçer. Hapın yaratılmasından sorumlu olanların peşine düşen polis, bu süreçte genç bir satıcı ve intikam arzusu içinde olan eski bir askerle birlik olur.

    Amerikalı rapçi Colson Baker'ın yanı sıra Proje filminde Ray filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan Jamie Foxx, Looper, Don Jon gibi yapımların yıldızı Joseph Gordon Levitt; Night Comes On, The Hate U Give gibi yapımların başarılı ismi Dominique FishbackRodrigo Santoro gibi isimler bulunuyor. Machine Gun Kelly, Proje sayesinde yönetmenler Henry Joost ve Ariel Schulman ile üçüncü kez birlikte çalışmış oldu. Daha önce de Joost ve Schulman'ın Nerve ve Viral filmlerinde Machine Gun Kelly'yi izleme şansı yakalamıştık.

    Proje, 14 Ağustos'tan beri Netflix'te izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top