Hesabım
    Noomi Rapace ve Joel Kinnaman'lı Gerilim ‘The Secrets We Keep’ten Fragman!

    Film, sonbahar aylarında izleyiciyle buluşacak

    Bleecker Street, Noomi RapaceJoel Kinnaman ve Chris Messina'nın oynadığı “The Secrets We Keep”in ilk fragmanını yayınladı ve 16 Eylül'de sinemalarda, 16 Ekim'de ev sinemasında yer alacağını açıkladı. Şüpheli karavanda, Amerika banliyölerinde yaşayan bir kadın (Rapace), kocasına (Kinnaman) en büyük sırrını açıklar ve gerilim dolu hikaye başlar.

    Fragmanda da göreceğimiz üzere Rapace, "Sana her zaman ailemizin savaşta olmadığını söyledim, bu doğru değildi. Bazı Alman askerleri ve çiftçiler birlikte uyuyorduk. Kadına tahmin edebileceğinizden daha kötü şeyler yaptılar. Hayal edebileceğinden çok daha kötü” diyor. Kinnaman, "15 yıl önce size dünyanın öbür ucunda saldıran bir adamın iki blok ötede olma ihtimali nedir" diyor. Rapace yanıtlıyor ve; "Louis, arabamızın bagajında" diyor. Bu ilgi çekici sahne, fragmanı izleyenlerin heyecanını kuşkusuz artıracak.

    İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen “The Secrets We Keep”, Maja adındaki ,Amerikalı kocasıyla hayatını yeniden inşa eden bir kadını konu alıyor. Savaşın getirdiği travmanın etkisiyle komşusunu (Messina) kaçırır ve işlediğine inandığı savaş suçlarından dolayı intikam almak ister. Yuval Adler, filmi Ryan Covington'ın yazdığı bir senaryoyla yönetti. İsrailli yönetmen, kariyerine Venedik Film Festivali, Taipei Film Festivali ve İsrail Film Akademisi'nde ödüller kazandığı “Bethlehem” filmiyle başladı.

    Bleecker Street, mayıs ayında çıkacak olan gerilimin ABD dağıtım haklarını güvence altına aldı. Bleecker Street CEO'su Andrew Karpen, "Yuval’ın filmi, İkinci Dünya Savaşı sonrası bu tüyler ürpertici gerilim filminde Noomi, Joel ve Chris'in heyecan verici performanslarıyla destekleniyor. Filmi ülke çapındaki izleyicilere sunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi. Erik Howsam, Greg Shapiro ve Adam Riback'in yapımcılığını üstlendiği gerilim, Di Bonaventura Pictures, AGC Studios ve Echo Lake Entertainment ortak yapımı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top