Hesabım
    Amandla Stenberg, "Dear Evan Hansen" Uyarlamasının Kadrosuna Katıldı

    Dear Evan Hansen'ın kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

    Müzikal tiyatro oyunu Dear Evan Hansen, sinemaya uyarlanıyor. Filmin oyuncu kadrosuna bir süre önce Booksmart'ın yıldızı Kaitlyn Dever eklenmişti. Şimdi ise The Hate U Give'nin başarılı ismi Amandla Stenberg, Dear Evan Hansen için anlaşma imzaladı.

    Universal Pictures bünyesinde geliştirilen Dear Evan Hansen filmi, bir Broadway müzikal dramedi oyunu olarak biliniyor. Tony Ödülü'ne layık görülen Dear Evan Hansen'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha ekleniyor. Resmi açıklamalara göre ilk kez Açlık Oyunları ile karşımıza çıkan ve The Hate U Give, The Darkest MindsEvery Thing gibi yapımlarla tanınan Amandla Stenberg, Dear Evan Hansen'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Stenberg, filmde Alana karakterine hayat verecek. Karakter neşeli ve mutlu görünümünün ardında büyük bir yalnızlık saklayan bir lise öğrencisidir. Ayrıca Alana, müzikal oyundaki karakterlerden birebir aktarılmadı, dönüştürülerek karakter yaratımı sağlandı.

    Dear Evan Hansen, bir lise öğrencisinin hikayesini konu ediyor. Anksiyete bozukluğundan muzdarip olan Evan Hansen, hastalığının düzelmesine katkı sağlamak için kendisine mektup yazar. Ancak bir gün mektuplarından biri ulaşmaması gereken birinin eline geçer. Mektubun intihar eden bir arkadaşının ailesinin eline geçmesiyle birlikte Evan kendisini büyük bir trajedinin içinde bulur.

    Saksı Olmanın Faydaları ve Mucize gibi harika yapımlarla tanınan Stephen Chbosky filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Ayrıca senaryoyu müzikalin kitabını yazan Steve Levenson ile birlikte Chbosky kaleme alacak. Bir diğer resmi açıklamaya göre Evan Hansen rolünü müzikaldeki gibi Ben Platt üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top