Hesabım
    Laurence Fishburne, "Matrix 4"e Davet Edilmediğini Söylüyor

    Laurence Fishburne'den Matrix 4 açıklaması geldi.

    Orijinal kadrodan Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un karşımıza çıkacağı Matrix 4'ün beklenen isimlerinden biri sonunda konuştu. Morpheus olarak tanıdığımız Laurence Fishburne'ün söylediklerine göre kendisini Matrix 4 filmine davet eden olmadı. Ayrıca bilinenlere göre Hugo Weaving de orijinal kadrodan olup katılmayan isimler arasında yer alıyor.

    Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Matrix 4 olay yaratmaya devam ediyor. Usta oyuncu Laurence Fishburne, Matrix 4 hakkında New York Magazine'e konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Davet edilmedim. Belki bu benim yeni bir oyun yazmama neden olur. Onlar için en iyisini diliyorum. Umarım harika olur. Muhtemelen en çok hatırlanacağım rol olacak. Ama tek hatırlanacağım rol olmayacaktır."

    Morpheus'u canlandıran Laurence Fishburne'ün yanı sıra Hugo Weaving'in de Matrix 4'e katılamayacağı biliniyor. Ama bunun en büyük nedeni oyuncunun sergilediği uzun süreli tiyatro oyunu olmuştu. Araya coronavirüs salgın dönemi girdiğinde doğal olarak koşullar etkilendi. Hayranlar Weaving'in filmde rol alıp almama konusunda fikrinin değişebileceğine inanıyor. Matrix 4 yılın en büyük merakla beklenen filmlerinden biri olarak yerini alıyor. filmin oyuncu kadrosunda Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un yanı sıra orijinal filmlerden Merovingian olarak Lambert Wilson ve Niobe olarak Jada Pinkett Smith'in yer alacağı söyleniyor. Yahya Abdul-Mateen IIJessica Henwick ve Neil Patrick Harris Matrix 4'ün diğer önemli isimleri arasında yer alıyor. Harris'in filmin kötü adamı olabileceği konuşuluyor.

    Matrix 4'ün tüm dünyadaki izleyicileriyle 1 Nisan 2022 tarihinde sinemalarda buluşması planlanıyor. Ancak filmin vizyon tarihi bir kez coronavirüs nedeniyle ertelemeye maruz kaldı. İlerleyen dönemlerde başına neler geleceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top